Οι γνωστοί εργολάβοι της λάσπης συνεχίζουν το μόνο έργο που γνωρίζουν να κάνουν

Οι γνωστοί εργολάβοι της λάσπης συνεχίζουν το μόνο έργο που γνωρίζουν να κάνουν

Να ρίχνουν λάσπη.

   Άριστοι μαθητές του Γκαίμπελς συνεχίζουν να παραπληροφορούν την κοινή γνώμη θεωρώντας ότι έχουν το ηθικό ανάστημα που θα πρέπει να έχει εκείνος που με τις πράξεις και το λόγο του θα μπορέσει να διαμορφώσει την κοινή γνώμη.

   Αφού έκαναν κάθε δυνατή προσπάθεια να με ωθήσουν σε παραίτηση από την διεκδίκηση της θέσης του Δημάρχου.

   Αφού εξάντλησαν κάθε δυνατότητα που είχαν για να μην καταθέσω ψηφοδέλτιο (με εκβιασμούς και απειλές)

   Αφού έφτασαν στο σημείο να ξοδέψουν αρκετές χιλιάδες (υποθέτω) € για να σπιλώσουν την τιμή μου με αναληθή και εμετικά δημοσιεύματα, εμπλέκοντας ακόμη και τηλεοπτικό σταθμό Πανελλήνιας εμβέλειας (MEGA), προκαλώντας τη νοημοσύνη των πολιτών.

   Αφού μετήλθαν κάθε αυθαιρεσία στη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας

   Αφού είδαν κάθε έκνομη ενέργειά τους να μην μας λυγίζει, προχωρούν σε νέες ψευδείς καταγγελίες εις βάρος μου και εις βάρος της παράταξής μας.

   Μας παρουσιάζουν, με εντολή των «αφεντικών» τους, ως εκείνους οι οποίοι επιχειρούν να ακυρώσουν τις εκλογές με την κατάθεση ενστάσεων.

   Ουδέν ψευδέστερον .

   ΠΟΤΕ δεν διανοηθήκαμε να καταθέσουμε ενστάσεις σεβόμενοι την θέληση του Ροδιακού Λαού αλλά και τις Δημοκρατικές διαδικασίες.

   Η αλήθεια είναι ότι σε αγαστή συνεργασία οι δύο παρατάξεις επιχειρούν την  αλλοίωση της θέλησης των πολιτών της Ρόδου με την κατάθεση ένστασης κατά του κύρους των εκλογών και αποκλεισμό της παράταξής μας

   Το λάφυρο της προσπάθειάς τους για την ακύρωση της συμμετοχής μας στις εκλογές είναι η «αρπαγή» των πέντε θέσεων των δημοτικών μας συμβούλων αλλά και η εκλογή αρεστών σ’ αυτούς συμβούλων που με την παρούσα κατανομή δεν εκλέγονται θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα μας φιμώσουν .

   Σεβόμαστε όπως άλλωστε κάναμε πάντα την Δημοκρατία και τους θεσμούς της, κάτι που άλλοι με πράξεις τους απέδειξαν ότι δεν σέβονται κανέναν θεσμό.

   Οι πολίτες της Ρόδου γνωρίζουν ότι ποτέ δεν πρόδωσα την εμπιστοσύνη τους και μπορώ να τους κοιτώ στα μάτια και να τους λέγω πάντα την αλήθεια

   Να δηλώσουμε για ακόμη μια φορά ότι δεν θα γίνουν ποτέ οι εργολάβοι της λάσπης συνομιλητές μας απλά διότι δεν ταιριάζουν με την αισθητική μας και τον πολιτικό πολιτισμό μας.

   Ζούμε σε μια μικρή κοινωνία και ο καθένας μας γνωρίζει καλά τον απέναντί του.

   Ας μην πανικοβάλλονται από όποια θέση και να είμαστε είτε εντός είτε εκτός Δημοτικού Συμβουλίου τη δουλειά μας ξέρουμε να την κάνουμε και να είναι βέβαιοι ότι θα την κάνουμε καλά.

Και ο νοών …….  

Pin It on Pinterest