Συνεχίζονται οι περιοδείες του Γιάννη Μαχαιρίδη και του Δημήτρη Κρητικού στη Ρόδο

Σε επικοινωνία με τους πολίτες

οι κ.κ. Γιάννης Μαχαιρίδης και Δημήτρης Κρητικός

Σε άμεση και συνεχή επαφή με τους πολίτες του Νοτίου Αιγαίου βρίσκεται ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου και επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» Γιάννης Μαχαιρίδης, έχοντας στο πλευρό του τον υποψήφιο χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Δημήτρη Κρητικό και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Παράταξής του. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του, βρέθηκε στην Ιαλυσό, στα Καλαβάρδα, στο Μανδρικό, στην Κρητηνία, στην Κάμειρο Σκάλα και στον Έμπωνα.

Στην Ιαλυσό είχε τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με τους κατοίκους της περιοχής, με εργαζόμενους και ιδιοκτήτες παντός είδους καταστημάτων, προχωρώντας στην άμεση ενημέρωσή τους αναφορικά με την καταβολή των προβλεπόμενων αποζημιώσεων από την καταστροφική πλημμύρα που είχε πλήξει τη Ρόδο, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει γι’ ακόμη μία φορά τη θλίψη και την οργή του, για τα όσα τραγικά είχαν λάβει χώρα. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, επισκέφθηκε τα Καλαβάρδα, το Μανδρικό, την Κρητηνία, την Κάμειρο Σκάλα και τον Έμπωνα.

Η υποδοχή που του επεφύλαξαν οι διαμένοντες στα χωριά της Ρόδου, ήταν ιδιαίτερα καλή, ενώ ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης, μαζί με τον υποψήφιο χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Κρητικό, ενημέρωσαν τους κατοίκους στον Έμπωνα αναφορικά με τη θετική εξέλιξη και την απόφαση που λήφθηκε από τη διοίκηση του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) σχετικά με τη στάθμευση ασθενοφόρο οχήματος από την 1η Ιουνίου 2014, στην περιοχή. Βρισκόμενος στην Κρητηνία ενημέρωσε τους πολίτες και για τη δημοπράτηση του φράγματος, η υλοποίηση του οποίου πέρασε από το αρμόδιο μέχρι πρότινος Υπουργείο στη δικαιοδοσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία και αναμένει τη σχετική έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο, για να ξεκινήσει η διαδικασία εκτέλεσης του έργου. Το έργο εκτελείται από αποκλειστικούς και ιδίους πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Την επόμενη μέρα ο υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρητικός, παραβρέθηκε στα Καλαβάρδα, όπου εορτάστηκε η επέτειος της μάχης της Κρήτης από την Αδελφότητα Κρητών Ρόδου, ενώ ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, τίμησε το Παραδείσι, παραβρισκόμενος στη γιορτή της φράουλας.

Στα Καλαβάρδα, ύστερα από τη δοξολογία και την επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης, ακολούθησε εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς των μελών της Αδελφότητας Κρητών Ρόδου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβαρδών. Στο Παραδείσι, το γλέντι για την προώθηση της ντόπιας παραγωγής φράουλας, πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο της Ιεράς Μονής Αγίας Μαρίνας, στο γυμνάσιο σχολείο του χωριού, υπό τη διοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδεισίου «ΒΙΛΛΑΝΟΒΑ».

Pin It on Pinterest