Με τον πρώην υφυπουργό Πολιτισμού Τουρισμού Γιώργο Νικητιάδη συναντήθηκε ο δήμαρχος Ρόδου

Μακρά συνάντηση είχε ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος με τον πρώην υφυπουργό Πολιτισμού Τουρισμού Γιώργο Νικητιάδη το Σάββατο 4 Απριλίου στο Δημαρχείο κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Χατζηδιάκος ενημέρωσε τον κ. Νικητιάδη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος της Ρόδου μετά την κατάργηση του ΔΗΦΟΔΩ και την συνεχόμενη μείωση των ΚΑΠ.

Ο δήμαρχος Ρόδου ζήτησε από τον πρώην υφυπουργό Πολιτισμού Τουρισμού να ενεργοποιηθεί πραγματοποιώντας σειρά επαφών από τον ευρύτερο κύκλο των γνωριμιών του, ώστε να εξευρεθούν λύσεις σε ό,τι σχετίζεται με τα ζητήματα του Εθνικού Θεάτρου, την προγραμματική σύμβαση για την Μεσαιωνική Πόλη και την Μαρίνα σε σχέση με το ΣτΕ.

Ο κ. Νικητιάδης δεσμεύτηκε να επιδιώξει συνάντηση με τον υπουργό Πολιτισμού για τα προβλήματα της Μεσαιωνικής Πόλης αλλά και για να επικαιροποιήσει τις επαφές του δήμου με το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» σε σχέση με το Εθνικό Θέατρο της Ρόδου.

Τέλος, ο κ. Νικητιάδης ενημερώθηκε από τον δήμαρχο για τις προοπτικές επενδύσεων σε ακίνητα του δήμου Ρόδου.

Μετά την συνάντησή του με τον δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο, είχε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Τέρη Χατζηιωάννου προκειμένου να ενημερωθεί για τις προσπάθειες που γίνονται ώστε να κερδίσει η Ρόδος στην διεκδίκηση που συμμετέχει και να καταστεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021.