Συναντήσεις Δημάρχου με μέλη Συλλόγου Μπάσκετ με αμαξίδια και διοίκηση Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ

Την αρωγή και συμπαράσταση του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου στη διευθέτηση σημαντικών ζητημάτων του Γυμναστικού Συλλόγου Δωδεκανήσου Μπάσκετ με αμαξίδια, ζήτησαν το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Κώστας Στυλιανού και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου Εμμανουέλα Αραπατζή, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής τους επίσκεψης, σήμερα στο γραφείο του δημάρχου.

Οι εκπρόσωποι της πρωταθλήτριας και κυπελλούχου Ελλάδας ομάδας μπάσκετ,  με τις συνεχείς επιτυχίες, η οποία υπενθυμίζουμε ότι τιμήθηκε από το Δήμο Ρόδου  για τις σημαντικές διακρίσεις της, απηύθυναν πρόσκληση στο δήμαρχο να παρευρεθεί στους αγώνες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ με αμαξίδια, στους οποίους θα συμμετάσχει η ροδίτικη ομάδα  και οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 12-13 Μαρτίου, στην Κωνσταντινούπολη.

Ο δήμαρχος, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή τους όχι μόνον  στον τομέα του αθλητισμού αλλά και στην κοινωνία, με τη δύναμη ψυχής  και τη θέληση που τους διακρίνει, επανέλαβε τη δέσμευση του να σταθεί αρωγός,  στις προσπάθειες που καταβάλλουν όλοι, παίκτες, στελέχη και γονείς να ανοιχθούν στην κοινωνία και να απευθύνουν πρόσκληση και σε άλλα άτομα με τα ίδια κινητικά προβλήματα, να συμμετάσχουν  στην ομάδα.

Δεσμεύθηκε επίσης να μεσολαβήσει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού  προκειμένου να εξευρεθεί λύση στο μείζον πρόβλημα των μετακινήσεων τους , με τη διάθεση ενός λεωφορείου και στην έλλειψη  κρατικής επιχορήγησης.

Τέλος συζήτησαν και τις προετοιμασίες για τη διεξαγωγή ενός τουρνουά μπάσκετ  με φιλικά παιχνίδια στο οποίο θα συμμετάσχουν ομάδες από Γερμανία και Ισραήλ και το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο εντός του Μαρτίου.

unnamed (3)

Θέμα: Συνάντηση Δημάρχου Ρόδου με μέλη της διοίκησης του Συλλόγου

Συνταξιούχων ΙΚΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα στο Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο η πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ρόδου Γεωργία Φαρμακίδου και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, συζητώντας διεξοδικά τα ζητήματα που τους απασχολούν, προκειμένου να δρομολογηθούν λύσεις για τα βασικότερα εξ αυτών. Συγκεκριμένα, ζήτησαν μειωμένα εισιτήρια στη ΡΟΔΑ, μείωση τελών ΔΕΥΑΡ και να δημιουργηθεί ένας χώρος συγκέντρωσης και ψυχαγωγίας για τους συνταξιούχους.

Όπως υπογράμμισε ο δήμαρχος  το θέμα της μείωσης των εισιτηρίων της ΡΟΔΑ, θα έλθει προς συζήτηση στην επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της επιχείρησης. Σε ότι αφορά τη μείωση στα τέλη της ΔΕΥΑΡ, το θέμα ετέθη και στο παρελθόν με τη διοίκηση να μην μπορεί εκ του νόμου να προχωρήσει σε μειώσεις, πέραν της πρόσφατης μείωσης κατά 50% για τα ΑΜΕΑ. Τέλος, σχετικά με το χώρο αναψυχής, ο δήμαρχος υπογράμμισε ότι «μετά τη μεταστέγαση υπηρεσιών του δήμου, θα εξετασθούν διάφοροι χώροι του δήμου, ώστε να δημιουργηθεί το «στέκι των συνταξιούχων».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This