Συλλυπητήρια δήλωση Φ. Χατζηδιάκου για την απώλεια του Παύλου Μαριά

Στο θλιβερό άκουσμα θανάτου του εκδότη της εφημερίδας «Η Δράσις» ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου και νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, αναφέρει σε συλλυπητήριο μήνυμά του:
«Με θλίψη πληροφορήθηκα το θάνατο του διαπρεπούς δημοσιογράφου, εκδότη και αγαπημένου φίλου Παύλου Μαριά. Η απώλειά του, αφήνει ένα μεγάλο κενό στη ροδιακή κοινωνία και το δημοσιογραφικό κόσμο του τόπου μας. Ο Παύλος Μαριάς υπήρξε μια πολυσχιδής προσωπικότητα με σημαντική προσφορά στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης που υπηρέτησε με πάθος και συνέπεια για πολλά χρόνια, πάντοτε με ήθος και αξιοπρέπεια.
Όσοι τον γνωρίσαμε από κοντά, αναγνωρίζουμε ένα χαρακτηριστικό του: Ο Παύλος Μαριάς υποστήριζε με πάθος, χωρίς εκπτώσεις, κάθε φορά την άποψή του. Διεκδικούσε ως το τέλος το δικαίωμα της έκφρασης. H πένα του ήταν η δική του κινητήρια δύναμη σε κάθε του στιγμή. Σε όλη του τη διαδρομή διακρίθηκε για την μαχητικότητα και την απόλυτη αφοσίωσή του στις αξίες και τα ιδανικά.
Υπόδειγμα οικογενειάρχη, μεγάλωσε με αρχές τα δύο του παιδιά τη Τσαμπίκα και τον Μιχάλη και τα εγγόνια του. Το άλλο του «παιδί», η εφημερίδα «Η Δράσις», στο οποίο αφιέρωσε μεγάλο κομμάτι της ζωής του μέχρι και την τελευταία στιγμή, τον ολοκλήρωσε ως προσωπικότητα.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του… Ας είναι ελαφρύ το χώμα της ροδίτικης γης που θα τον σκεπάσει».

Pin It on Pinterest