Συγχαρητήρια στους μαθητές που πέρασαν στις σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ απο τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού

Τα όνειρα κατακτιούνται με κόπο και θυσίες. Απαιτείται μεθοδικότητα και εργατικότητα. Και τα παιδιά μας για μια ακόμη φορά απέδειξαν ότι γνωρίζουν να αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο. Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις μαθήτριες και στους μαθητές που πέρασαν στις σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας. Εύχομαι σε όλες και όλους σας ένα καρποφόρο ταξίδι στον κόσμο της γνώσης και των επιστημών. Η προσπάθεια σας, η επιμονή σας επιβραβεύτηκαν και μπροστά σας ανοίγεται ένας παραγωγικός δρόμος, που οφείλετε να αδράξετε. Όσες και όσοι δεν πιάσατε το στόχο σας μην πτοηθείτε.

Η ζωή είναι όλη μπροστά σας. Μπορείτε να ξαναπροσπαθήστε, μπορείτε να βάλετε νέους στόχους. Οι δυσκολίες είναι για να τις ξεπερνάμε και για να μας κάνουν πιο δυνατούς.

Συγχαρητήρια επιθυμώ να δώσω και στους αφανείς ήρωες, τους γονείς, για τη στήριξη, την υπομονή και την προσφορά τους προς τα παιδιά. Ως γονείς γνωρίζουμε ότι η επιτυχία ή αποτυχία των παιδιών μας, μεγιστοποιείται ή ελαχιστοποιείται από την απέραντη αγάπη μας για αυτά. Συγχαρητήρια και στους Εκπαιδευτικούς, που στέκονται δίπλα στις μαθήτριες και τους μαθητές, υπερβαίνοντας τις δύσκολες συγκυρίες. Καλή συνέχεια σε όλους!

 

Σάββας Διακοσταματίου

Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού

Pin It on Pinterest