Με αέρα νίκης και αισιοδοξία η συγκέντρωση της Νησιωτικής Ανατροπής – Φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Μαΐου η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Νησιωτικής Ανατροπής με επικεφαλής τον Μπενέτο Σπύρου στην αίθουσα στο Ροδίνι . Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, μαζική και απόλυτα δυναμική.

 Στην εκδήλωση απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό οι βουλευτές Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη και Δημήτρης Γάκης και ο Δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς. Όλοι τους αναφέρθηκαν στο πρόσωπο του Μπενέτου Σπύρου ως έναν άνθρωπο ικανό να εκπροσωπήσει το Νότιο Αιγαίο.

Ο Μπενέτος Σπύρου στην ομιλία του αναφέρθηκε στον αγώνα αυτό ως μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Μίλησε για τα σημαντικά προβλήματα των νησιών και χαρακτήρισε το αθηνοκεντρικό κράτος ως μόρφωμα που απαξίωσε ηθελημένα τα νησιά. Χαρακτήρισε το ακτοπλοϊκό ζήτημα “Μετρό του Αιγαίου” που έπρεπε να είναι αυτονόητο και όχι πρόβλημα.  Τόνισε ότι η παράταξη του θα συγκρουστεί ματώνοντας για τα σοβαρά ζητήματα του Νοτίου Αιγαίου . “Πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να είμαστε πελάτες, να ξανά γίνουμε πολίτες και να πάρουμε  την υπόθεση στα χέρια μας. Θα απαιτήσουμε με δυναμικό τρόπο τα αυτονόητα. “

Στη συνέχεια πανηγυρικά χαιρέτησε την εκδήλωση ο Υποψήφιος  Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Μιχάλης Κόκκινος . Ανέφερε ότι η παράταξη του είναι έτοιμη να αλλάξει τις νοοτροπίες  και να αποδείξει ότι ο τόπος αυτός δεν είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης αλλά τα σύνορα της Ευρώπης. Με δυναμισμό ανέφερε ” Αυτός ο Μάης είναι δικός σας, είναι ο Μάης της Νησιωτικής Ανατροπής , είναι ο Μάης της μεγάλης νίκης που έρχεται.”

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης και Μίκα Ιατρίδη, ο Δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουρουρνάς, στελέχη της παράταξης και πολλοί φίλοι και υποστηρικτές του συνδυασμού.

rodosreport.gr

Pin It on Pinterest