Σεμινάρια πρώτων βοηθειών παρακολούθησαν τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου

Ένα σημαντικό δείγμα μιας ακόμα συνέργιας η πραγματοποίηση τον Νοέμβριο 4 σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών, μετά και το αίτημα του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου.

Τα σεμινάρια παρακολούθησαν με επιτυχία περισσότερα από 60 μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου στα πλαίσια των  δράσεων του Συνδέσμου για τη συνεχή επιμόρφωση των προπονητών της περιοχής μας.

Στόχος της δράσης τόσο η θεωρητική εκπαίδευση από έμπειρους εκπαιδευτές όσο και η πρακτική εξάσκηση των καταρτιζόμενων στην παροχή πρώτων βοηθειών σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Η Διευθύνουσα  Σύμβουλος του ΚΕΚ Γεννηματάς κα Βάνα Μανωλάκη τόνισε την ιδιαίτερη και πρακτική  αξία της διενέργειας και παρακολούθησης των  συγκεκριμένων σεμιναρίων  για τους συμμετέχοντες, αφού αφορούν πρωτίστως στην  ανθρώπινη ζωή και υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια και το ΚΕΚ θα είναι αρωγός σε ανάλογες πρωτοβουλίες στο μέλλον τόσο του Συνδέσμου Προπονητών όσο και άλλων συλλόγων και φορέων.

Από τη δική του πλευρά ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Προπονητών κος Ευάγγελος Χατζηαντωνίου διαβεβαίωσε πως η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο την πραγματοποίηση ανάλογων σεμιναρίων τόσο στη Ρόδο όσο και σε άλλα νησιά της Δωδεκανήσου.

Τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου «Δράσεις Ενημέρωσης Επιμόρφωσης και Κατάρτισης», το οποίο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και υλοποιείται από το ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Α.Ε.  

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest