Σεμινάρια υγιεινής τροφίμων στη Ρόδο απο τον ΕΦΕΤ

Έως τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέτουν αίτηση για τα πρώτα για το 2015 προγράμματα κατάρτισης με αντικείμενο «Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων» με πιστοποίηση ΕΦΕΤ, σύμφωνα με την Υ.Α. 14708/2007 του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Τα προγράμματα θα υλοποιηθούν από το ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ και τη Δ.ΕΤ.Α.Π., τη αναπτυξιακή εταιρεία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Το σεμινάριο είναι υποχρεωτικό να το παρακολουθήσουν όσοι είναι άμεσα ή έμμεσα σχετιζόμενοι με το χειρισμό τροφίμων και πιο συγκεκριμένα: το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων. Οι επιχειρήσεις έχουν υποχρέωση να έχουν καταρτισμένο όλο το προσωπικό τους που έρχεται σε επαφή με τρόφιμα (συσκευασμένα ή μη).

Μετά την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι υπόκεινται σε εξετάσεις προκειμένου να αξιολογηθούν από επιτροπή που ορίζεται από το Δ.Σ. του ΕΦΕΤ και να πάρουν το απαραίτητο πιστοποιητικό κατάρτισης. Η ημερομηνία για την εξέταση που θα γίνει στη Ρόδο θα καθοριστεί από τον ΕΦΕΤ.

Η κατάρτιση διαρκεί 10 ώρες, θα υλοποιηθεί σε 2 ημέρες (2 πεντάωρα) και έχει κόστος 80€ (συμπεριλαμβανομένου του παράβολου εξέτασης ΕΦΕΤ που είναι 30€).

Ημερομηνίες για παρακολούθηση του σεμιναρίου στη Ρόδο:

Σαβ 25 Κυρ 26 Απριλίου πρωί ή απόγευμα

Δευ 27 Τρι 28 Απριλίου απόγευμα

Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτά θα έχουν όσοι καταθέσουν την αίτηση και την προκαταβολή 50€, από την Τρίτη 03 Μαρτίου έως και τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 και ώρες 10:00–15:00.

Πληροφορίες, κατάθεση αιτήσεων & προκαταβολής:

· Δωδεκανησιακή Εταιρεία Ανάπτυξης & Προόδου – Δ.ΕΤ.Α.Π., Γρηγορίου Λαμπράκη 8 (κτήριο Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου), Ρόδος, τηλ: 2241044280, www.detap.gr

· ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς, Πάρκο Ροδίνι, τηλ: 2241070615

Pin It on Pinterest