Σεισμός στην Τουρκία: 7χρονη έσπασε τον κουμπαρά της για τα θύματα – Το σημείωμα που συγκινεί

Σεισμός στην Τουρκία: Ένα συγκινητικό σημείωμα και μία προσφορά αγάπης από μία μαθήτρια δημοτικού κάνει το γύρο του κόσμου 

Ένα συγκινητικό σημείωμα από μία μαθήτρια δημοτικού που έσπασε τον κουμπαρά της για να βοηθήσει τους δοκιμαζόμενους από το σεισμό συμπατριώτες της, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Η Ασρίν από το Αϊδίνιο έστειλε βοήθεια στους σεισμόπληκτους της νοτιοανατολικής Τουρκίας και ζέστανε τις καρδιές των ανθρώπων, γράφει η τουρκική εφημερίδα Daily Sabah.

Συμμετέχοντας στις προσπάθειες παροχής βοήθειας στην επαρχία του Αϊδινίου, η μαθήτρια της πρώτης τάξης δημοτικού είπε ότι στέλνει χρήματα από τον κουμπαρά της για να στηρίξει τους επιζώντες. «Αν καταστράφηκε το σπίτι σου, μην στεναχωριέσαι, μην κρυώσεις. Έλα στο δικό μου σπίτι και μπορείς να πας και στο σχολείο μου», έγραψε στο σημείωμα.

Οι εργαζόμενοι της Τουρκικής Ερυθράς Ημισελήνου, που ανακάλυψαν το σημείωμα καθώς συγκέντρωναν βοήθεια για να σταλεί στη ζώνη της καταστροφής, είπαν ότι το σημείωμά της ζέστανε τις καρδιές τους σε μια περίοδο ανείπωτης τραγωδίας.

Pin It on Pinterest

Share This