Βράβευση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου απο την Πανελλήνια Ομοσπονδία

Έληξαν με επιτυχία οι εργασίες του 9ού Πανελλήνιου Συνέδριου Εθελοντικής Αιμοδοσίας και του 7ού Συνεδρίου Νέων Αιμοδοτών που έλαβαν χώρα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης στις 21/22/23 Μαρτίου 2014.

 

Σκοπός του Συνεδρίου ήταν η ανάδειξη όλων των στοιχείων που θα βοηθήσουν τους συλλόγους της χώρας να αναπτύξουν ένα σχεδιασμό για δράσεις.

Στο συνέδριο συμμετείχαν εκπρόσωποι συλλόγων από όλη την Ελλάδα.

 

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο κ.Φιλήμονα Νικολάου και στο συνέδριο νέων από τον γραμματέα του συλλόγου και υπεύθυνο της επιτροπής νέων κ. Τριαλώνη Εμμανουήλ.

 

Στο συνέδριο η Πανελλήνια ομοσπονδία συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών Ελλάδος (ΠΟΣΕΑ) απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε τρείς συλλόγους για την μεγάλη αύξηση σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα αλλά και για τις δράσεις τους στον κοινωνικό τομέα. Οι σύλλογοι που βραβεύτηκαν ήταν  ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου (Αδελφότης Αίματος),ο Σύλλογος Αιμοδοτών Φερών Έβρου και ο  Σύλλογος Αιμοδοτών Ξάνθης.

 

Την Πέμπτη 27 Μαρτίου και ώρα 07.00μμ θα διεξαχθεί στο γραφείο του συλλόγου Αιμοδοτών Ρόδου συνάντηση της επιτροπής νέων για να μεταφερθούν σε όλους τα αποτελέσματα και οι εμπειρίες από αυτό το συνέδριο. Πληροφορίες για την συνάντηση στο 22410-69444.

Pin It on Pinterest