Σε έμφραγμα αποδίδει τον θάνατο του 55χρονου Φραγκίσκου Βυζεντίνη το Νοσοκομείο Ρόδου – Άλλη άποψη έχει η οικογένεια

Διαφορετική εκδοχή για τον θάνατο του συμπολίτη μας που πήγε στο Νοσοκομείο για μια απλή επέμβαση αλλά πέθανε λίγο πριν απο αυτήν έχει η διοίκηση του Νοσοκομείου Ρόδου .

Την ίδια ώρα η οικογένεια ισχυρίζεται πως ο θάνατος προκλήθηκε απο χορήγηση αντιβίωσης ενώ είχαν ενημερώσει του ιατρούς πως ο 55χρονος είναι αλλεργικός .

Όλα αυτά λίγες μέρες μετά τον θάνατο και του νεαρού Λευτέρη Αγρέλλη που αν και είχε βεβαρυμμένο ιστορικό οι γιατροί δεν τον κράτησαν στο Νοσοκομείο και κατέληξε λίγες μέρες μετά και αφού ξανά πήγε με τα συμπτώματα να έχουν χειροτερεύσει.

Και στα δυο περιστατικά η δικαιοσύνη έχει αναλάβει να διαλευκάνει τις υποθέσεις και να εντοπίσει τυχόν αμέλειες γιατρών που να οδήγησαν στον θάνατο συμπολίτες μας .

Το σίγουρο είναι πως η κοινωνία της Ρόδου έχει θορυβηθεί και αισθάνεται ανασφαλής για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Νοσοκομείου μας .

Στην επίσημη ανακοίνωσή του το Νοσοκομείο επισημαίνει:

«Ο ασθενής Φραγκίσκος Βυζεντίνης, 55 ετών, εισήχθη για χειρουργική αντιμετώπιση επώδυνης οσχεο-βουβονοκήλης.

Πραγματοποιήθηκε πλήρης προεγχειρητικός έλεγχος (αιματολογικές εξετάσεις, Ηλεκτροκαρδιογράφημα ΗΚΓ, αντινογραφία θώρακος και πλήρες ιστορικό, δίχως παθολογικά ευρήματα.

Ο ασθενής, κατά την ώρα της αναμονής του στη Χειρουργική Κλινική, για την χειρουργική επέμβαση κι ενώ βρίσκονταν στο θάλαμο, παρουσίασε αιφνίδια, έντονη δυσφορία, διαταραχή του καρδιακού ρυθμού και απώλεια συνείδησης.

Διενεργήθηκε πλήρης ιατρική εξέταση καθώς και ΗΚΓ και πραγματοποιήθηκε Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).

ΤΟ ΗΚΓ παρουσίασε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και κοιλιακή μαρμαρυγή. Παρά τις συνεχείς προσπάθειες της ιατρικής ομάδας, δεν κατέστη δυνατή η ανάταξή του. Ο ασθενής κατέληξε στις 13:15.

Δόθηκαν οδηγίες στους συγγενείς του εκλιπόντος για τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης (νεκροψία – νεκροτομή) τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται. Εκφράζουμε τη λύπη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου Ρόδου»

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This