Συνέχεια στην “συγκομιδή” μεταλλίων για τη Σαββίνα Δρη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Σήμερα ήταν η 1η μέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τζούντο  και η “μικρή” Σαββίνα Δρη από την Κάλυμνο, του Α.Σ. ΝΕΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, συνέχισε την συγκομιδή της, σε Πανελλήνιο πλέον επίπεδο.

 

Με δύο νίκες και δύο ήττες, κατέκτησε  το Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία της και δείχνει πως είναι πανέτοιμη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου, που θα γίνει τον Μάρτιο στην Αθήνα.

 

Μετά το Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έφερε στην Κάλυμνο και στον Σύλλογό της στο πρωτάθλημα Ζιου Ζιταου, αλλά και την σημερινή της διάκριση, η Σαββίνα, η μικρή αθλήτρια του προπονητή Δημήτρη Μπουντάκη,  ετοιμάζεται να φορέσει τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας και να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Αθήνα τον επόμενο μήνα, όπου προμηνύεται να συνεχίσει την καλή “συγκομιδή” μεταλλίων.

 

Είναι μια ξεχωριστή περίπτωση αθλήτριας, που σε τόσο μικρή ηλικία έχει καταφέρει να πετύχει σημαντικότατες διακρίσεις για την Κάλυμνο και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, όπως και οι ευχές μας, που την συνοδεύουν στην πορεία της προς το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

 

“ΠΑΛΜΟΣ της ΚΑΛΥΜΝΟΥ”