Αστυνομικές ειδήσεις από τα Δωδεκάνησα

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

  •  Στις 20-2-2015 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω 32 υπήκοοι Κονγκό (22 άνδρες και 10 γυναίκες που συνόδευαν 3 παιδία), 2 άνδρες υπήκοοι Συρίας και ένας άνδρας υπήκοος Ιράν για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
  •   Στις 20-2-2015 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Κω από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
  •     Στις 21-2-2015 το πρωί συνελήφθησαν στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω δύο ημεδαποί, Ρομά, ηλικίας 32 και 27 ετών κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση. Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ναρκωτικών και μετά από στοχευμένο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Φ. κλειστού τύπου, διαπιστώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι μετέφεραν ηλεκτρική κουζίνα στη οποία βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες δύο συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 2 κιλών και 122 γραμμαρίων, καθώς και μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 117 γραμμαρίων. Οι ναρκωτικές ουσίες και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν. (επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό)

Pin It on Pinterest