Πολλές συλλήψεις στη Σαντορίνη για την υπόθεση των τραυματισμών με αυτοσχέδια βαρελότα

Συνελήφθησαν άλλοι τρεις ημεδαποί ηλικίας 27, 24 και 16 ετών για την υπόθεση των τραυματισμών με αυτοσχέδια βαρελότα στη Σαντορίνη, κατά τη διάρκεια της Ανάστασης

Συνολικά για την υπόθεση έχουν συλληφθεί εντός των χρονικών ορίων του αυτοφώρου πέντε άτομα

Κατασχέθηκαν αυτοσχέδιο βαρελότο, -221- κροτίδες,
δυο τσαντάκια ώμου κ.α.

Σε συνέχεια προχθεσινού Δελτίου Τύπου μας (20-04-2014) σχετικά με σύλληψη δυο ημεδαπών για τον τραυματισμό (7) ατόμων από αυτοσχέδια βαρελότα, κατά τη διάρκεια της Ανάστασης στην Οία Θήρας, ανακοινώνεται ότι συνεχίζεται η διερεύνηση της υπόθεσης από τις οικείες Αστυνομικές Αρχές.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες (21-4-2012) το πρωί, συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, άλλος ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία για τη συμμετοχή του στο περιστατικό.

Στη δικογραφία αυτή περιλαμβάνονται δυο ακόμα ημεδαποί, συγγενείς του ανωτέρω συλληφθέντα, ηλικίας 24 και 16 ετών, οι οποίοι αναζητούνταν για την εμπλοκή τους στην υπόθεση και χθες (21-04-2014) βράδυ, αφού παρουσιάστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας συνελήφθησαν.

Επιπλέον, κατά τη συνεχιζόμενη διερεύνηση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκαν  έρευνες παρουσία Δικαστικού Λειτουργού στις κατοικίες των τριών συλληφθέντων ηλικίας 34, 23 και 28 ετών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

o       Στην κατοικία του 34χρονου αυτοσχέδιο βαρελότο, διακόσια είκοσι ένα (221) τεμάχια τυποποιημένων κροτίδων και τσάντα ώμου.

o       Στην κατοικία του 23χρονου τσάντα ώμου που περιείχε στο εσωτερικό της σπίρτα και ένα αναπτήρα, ενώ στην κατοικία του 28χρονου μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Τα παραπάνω κατασχεθέντα, καθώς και τα πειστήρια που βρέθηκαν στο σημείο της έκρηξης θα εξεταστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Pin It on Pinterest