Σάκης Αρναούτογλου: Την Κυριακή η σημαντική επιδείνωση του καιρού 

Σε μία περίοδο με αρκετές βροχές μπαίνει η Ελλάδα, με τον Σάκη Αρναούτογλου να δίνει τα νέα στοιχεία για την εξέλιξη του καιρού, αλλά και για την τάση μέχρι τα τέλη του Νοεμβρίου.

Βροχές θα έχουν οι περισσότερες περιοχές της δυτικής Ελλάδας αύριο, Παρασκευή (18/11), ενώ και το Σάββατο (19/11) οι βροχές θα εντοπίζονται επίσης στη βόρεια χώρα, όπως και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και κατά τόπους στα Δωδεκάνησα.

Ωστόσο, σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σε σχεδόν όλη την χώρα από την Κυριακή (20/11). Τα δυτικά θα δεχθούν αρκετές βροχές, ενώ στη συνέχεια της ημέρας τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα.

Τα βαρομετρικά χαμηλά που θα έρχονται από τα δυτικά θα συνεχιστούν και τη Δευτέρα (21/11), ενώ νέα επιδείνωση θα υπάρξει από την Τρίτη (22/11).

Παράλληλα, ο Σάκης Αρναούτογλου, έδειξε σε χάρτες την θερμοκρασιακή τάση του καιρού έως τα τέλη Νοεμβρίου. Με τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται ότι η περιοχή μας θα έχει μαλακό καιρό.

Ποιες περιοχές θέλουν προσοχή απόψε και μέχρι το βράδυ της Παρασκευής
Νωρίτερα, ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε ανάρτηση στο Facebook προειδοποιώντας για το ποιες περιοχές χρειάζονται προσοχή τις επόμενες ώρες, μέχρι το βράδυ της Παρασκευής.

«Λίγο προσοχή για καλό και για κακό στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και κυρίως στη Λέσβο, τη Χίο, τη Σάμο και τα γύρω νησάκια, καθώς δεν αποκλείεται οι καταιγίδες που αναμένονται κυρίως από το βράδυ απόψε και κατά διαστήματα έως το βράδυ της Παρασκευής να είναι αρκετά έντονες!

Το ίδιο ισχύει και για τις περιοχές στη δυτική Ελλάδα όπου έχουν ήδη εκδηλωθεί ισχυρές βροχές και καταιγίδες και το έδαφος είναι κορεσμένο από το πολύ νερό! (στο χάρτη με τους χρωματισμούς όσο πιο πορφυρό το χρώμα τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα)», αναφέρει ο παρουσιαστής καιρού.

Pin It on Pinterest

Share This