Βραβεύσεις επαγγελματιών της Ρόδου απο τον Ροταριανό Όμιλο

Ο Ροταριανός Όμιλος βραβεύει Ρόδιους Επαγγελματίες
Πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρική ατμόσφαιρα η τελετή Βράβευσης Επαγγελματιών από τον Ροταριανό Όμιλο Ρόδου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014 στο εστιατόριο ΚΟΝΤΙΚΙ και εντάσσεται στο πλαίσιο εορτασμού του μήνα «Επαγγελματικής Δράσης» του Ροταριανού Ομίλου Ρόδου.
Τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης ήταν ο κ. Γιώργος Ματσίγκος, Διευθυντής Ξενοδοχειακών Μονάδων και τα αδέλφια κ.κ. Παναγιώτης και Κωνσταντίνος Θυριάκης, ιδιοκτήτες Κτηνοτροφικής Μονάδας στην Ελεούσα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Φώτης Χατζηδιάκος, ο περιφερειακός σύμβουλος κύριος Παναγιώτης Κουνάκης καθώς και πολλοί συμπολίτες μας από τον επαγγελματικό και επιχειρηματικό κόσμο της Ρόδου.
Την έναρξη της τελετής σηματοδότησε ο χαιρετισμός του Πρόεδρου του Ομίλου κ. Κυριάκου Κυριακούλη ο οποίος αφού περιέγραψε σύντομα τις αρχές του Διεθνούς Rotary για την ορθή άσκηση του επαγγέλματος με γνώμονα την ηθική και την κοινωνική προσφορά περιέγραψε τους λόγους που επιλέχθηκαν οι συγκεκριμένοι επαγγελματίες, αναφέροντας χαρακτηριστικά : «Στα πρόσωπα του Γιώργου Ματσίγκου και Παναγιώτη και Κωνσταντίνου Θυριάκη βραβεύουμε σήμερα τους ανθρώπους που μπορούν να παράγουν τον πλούτο της κοινωνίας μας. Έχουμε τις σπουδές και τα πτυχία, τους ειδικούς στην αγορά και στις διαπραγματεύσεις αλλά και τους επίμονους εμπειροτέχνες στα χωράφια.»
Ο ροταριανός Χάρης Λουκαράς παρουσίασε το έργο και το βιογραφικό του Γιώργου Ματσίγκο και στη συνέχεια ο κ. Κυριακούλης παρέδωσε εκ μέρους του ομίλου την τιμητική πλακέτα στον κ. Γιώργο Ματσίγκο.
Λαμβάνοντας το λόγο ο κ. Γιώργος Ματσίγκος, ευχαρίστησε για την τιμή της βράβευσής του, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έκανε εδώ και 40 χρόνια της επαγγελματικής του ζωής για την ανάπτυξη του τουρισμού στο νησί μας. Μια προσπάθεια που πηγάζει από την αγάπη και το πάθος που έχει για τον τουρισμό και τον τόπο μας. Έδωσε τις δικές του εκτιμήσεις για την επόμενη τουριστική σεζόν και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως στο άμεσο μέλλον με τις κατάλληλες ενέργειες είναι δυνατόν να επιμηκυνθεί η τουριστική περίοδος στο νησί μας.
Ο κ Κυριακούλης παρουσίασε την οικογένεια Θυριάκη και ανέφερε χαρακτηριστικά «ο Κωνσταντίνος και Παναγιώτης Θυριάκη έχουν μια οικογενειακή επιχείρηση στην Ελεούσα. Η κτηνοτροφική μονάδα τους όμως είναι μια πρότυπη μονάδα που συνεχώς εξελίσσουν και συμβάλλουν με αυτό τον τρόπο στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στο νησί μας. Δραστηριοποιούνται όμως με το βλέμμα στο μέλλον και όλες οι επιχειρηματικές τους ενέργειές στοχεύουν στην ανάπτυξη, στον εκσυγχρονισμό, στη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση. Αρχές που καλλιεργούν και στα παιδιά τους τα οποία ενθαρρύνουν και υποστηρίζουν σε μια στέρεη εκπαίδευση. Ετοιμάζουν δηλαδή τη νέα γενιά».
Ο Δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος παρέδωσε τις τιμητικές πλακέτες στους αδελφούς Θυριάκη οι οποίοι εμφανώς συγκινημένοι ευχαρίστησαν το Ροταριανό Όμιλο για την τιμή αυτή. Μάλιστα ο Γιάννης Θυριάκης γιός του Παναγιώτη που είναι μαθητής της Β΄ Λυκείου κατόπιν προτροπής του κ. Κυριακούλη μίλησε για τη συνέχεια της κτηνοτροφικής μονάδας καθώς και τις σπουδές που θα ακολουθήσει ο ίδιος προκειμένου να στηρίξει το μέλλον της επιχείρησης.
Ο Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος αναγνώρισε το σημαντικό έργο του Γιώργου Ματσίγκο καθώς και των αδελφών Θυριάκη και τους συνεχάρη θερμά. Αναφέρθηκε με την ευκαιρία στις προσπάθειες που γίνονται για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου αλλά και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού.
Η εκδήλωση βράβευσης απετέλεσε μια ακόμη επιτυχή πρωτοβουλία του Ροταριανού Ομίλου Ρόδου, που δίνει την ευκαιρία της ανάδειξης επαγγελματιών που διακρίθηκαν στο επαγγελματικό στίβο και ανέδειξαν το επάγγελμά τους με γνώση, ήθος, συνέπεια και σοβαρότητα, με συνεχή προσπάθεια, ευσυνειδησία και υπευθυνότητα. Χαρακτηριστικά που συνάδουν με τις αρχές και τα ιδανικά του Rotary.

rotary-42 rotary-39 rotary-32 rotary-29 rotary-27

Pin It on Pinterest