Καλά στην υγεία του μετά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο ο Μιχάλης Κόκκινος – Αιφνίδιος θάνατος γυναίκας

Αργά εχθές το βράδυ κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο γνωστός δικηγόρος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ Ν Ρόδου χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες συνέδεσαν το γεγονός και με έναν αιφνίδιο θάνατο μιας γυναίκας την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο .

Το if media οπως ήταν εύλογο επικοινώνησε μαζί του τα μεσάνυχτα επιβεβαιώνοντας το συμβάν.

 Ο Μιχάλης Κόκκινος βρισκόταν σε μια δεξίωση ενός γάμου όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από γιατρούς που βρισκόντουσαν στον ίδιο χώρο ενώ κλήθηκε άμεσα και ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Γ Ν Ρόδου όπου παρέμεινε για αρκετές ώρες και υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις.

 Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών η λιποθυμία προήλθε από «στομαχικό ίλιγγο».

 Να σημειωθεί ότι αυτό που αναφέρεται ως «στομαχικός ίλιγγος», ουσιαστικά δεν υπάρχει. Ο στομαχικός ίλιγγος είναι στην πραγματικότητα για παρεξήγηση του φαινόμενου της ναυτίας και του εμετού, τα οποία έχουν βεβαίως σχέση με το πεπτικό σύστημα και την κόπωση.

Την ιδία ώρα που κλήθηκε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην περιοχή της Κρεμαστής για τον Μιχάλης Κόκκινο κλήθηκε και για έναν αιφνίδιο θάνατο μιας γυναικάς στον ίδιο χώρο .

Κάπως έτσι συνδέθηκε o θάνατος της άτυχης γυναίκας με το λιποθυμικό επεισόδιο του Μιχάλη Κόκκινου. if media

Pin It on Pinterest

Share This