Επίσκεψη Διοικητή 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Rotary

Την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014 η Διοικητής της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Rotary Μαριάννα Καλοειδά επισκέφτηκε το Ροταριανό Ομιλο Ρόδου και ακολούθησαν το παρακάτω πρόγραμμα:
Στις 14:00 η Διοικητής Μαριάννα Καλοειδά συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Ρόδου Κυριάκο Κυριακούλη και το γραμματέα του ομίλου Μανώλη Ζαννή επισκέφτηκαν τον Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, των δράσεων, της προσφοράς και των αρχών του Ροταρυ. Αναφέρθηκαν στα σημαντικά έργα τα οποία υλοποιήθηκαν από κοινού με τη Περιφέρεια και παλαιότερα με τη Νομαρχία και εξέφρασαν την ελπίδα πως η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και στο μέλλον.
Μετά την συνάντηση δόθηκε η ευκαιρία στη Διοικητή να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων του ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου.

Στις 19:30 στη συνεδρίασε το Δ.Σ. του Ρ.Ο.Ρ. ο Πρόεδρος Κυριάκος Κυριακούλης καλωσόρισε τη Διοικητή εκ μέρους του Ομίλου και της ευχήθηκε να έχει μια δημιουργική ροταριανή χρονιά. Παρουσίασε το πρόγραμμα δράσεων για το έτος 2014-2015 και αναφέρθηκε στις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες που πήρε το νέο Δ.Σ. στο πρώτο μήνα της ανάληψης των καθηκόντων του.
Η Διοικητής συνεχάρη τα μέλη του Δ.Σ., τόνισε την εξέχουσα θέση του Ροταριανού Ομίλου Ρόδου στην περιφέρεια, ενδιαφέρθηκε για τις λεπτομέρειες του μεγάλου έργου που σχεδιάζει ο όμιλος και αφορά την υποστήριξη της εκπαίδευσης μαθητών ακριτικών σχολείων και εκδήλωσε την πρόθεση της να βοηθήσει στην υλοποίηση του έργου αυτού.
Στην συνεδρίαση συμμετείχε ο βοηθός διοικητή ροταριανός του ομίλου μας Κώστας Βρούχος.

Στις 21:00 ο όμιλος διοργάνωσε την πανηγυρική συνεστίαση προς τιμήν της διοικητή Μαριάννας Καλοειδά.
Ο πρόεδρος Κυριάκος Κυριακούλης προλόγισε τη Διοικητή, παρουσίασε στοιχεία του πλούσιου βιογραφικού της και ξεχώρισε τις ανθρωπιστικές αποστολές στις οποίες συμμετείχε ως εθελοντής γιατρός στην υποσαχάρια περιοχή του Μαρόκο, στην Αιθιοπία, στην Ινδία, στη ζούγκλα του Νεπάλ, αλλά και στη χώρα μας.
Στην ομιλία της η Διοικητής Μαριάννα Καλοειδά ανέπτυξε το θέμα «Ηγέτης ή Μάνατζερ;» και αναφέρθηκε στους στόχους της περιφέρειας για την προσεχή ροταριανή χρονιά.
Στη διάρκεια της βραδιάς η ιατρός Μαρία Ντουμπανάκη ευχαρίστησε το Ρόταρυ για την πρεσβευτική υποτροφία που έλαβε από την 2470 περιφέρεια και τον Ροταριανό Ομιλο Ρόδου αξίας 24.000$ για μεταπτυχιακές σπουδές στη δημόσια υγεία στο Βέλγιο στη χρονιά 2011-2012.
Επίσης ο Ροταριανός Όμιλος Ρόδου υποδέχθηκε δύο νέα μέλη, τον Γιώργο Μαρκάκη αρχιτέκτονα και τον Μιχάλη Κάρρα μηχανολόγο μηχανικό –επιχειρηματία, που αποτελούν εκλεκτά μέλη της ροδιακής κοινωνίας και είναι διακεκριμένοι επαγγελματίες της πόλης μας. Ο προ Διοικητής Τάκης Δαλιάνης και ο προπρόεδρος Βαγγέλης Μανδρακός παρουσίασαν αντίστοιχα τα βιογραφικά των νέων μελών.
Κυριάκος Κυριακούλης Μανώλης Ζαννής
Πρόεδρος Γραμματέας

Pin It on Pinterest