Ρώσοι πιλότοι παραδέχονται οτι τους έβαλαν να χτυπήσουν και σπίτια και αμάχους (βίντεο)

Οι Ρώσοι πιλότοι ομολογούν οτι προχώρησαν σε εγκλήματα πολέμου κατά αμάχων, καταρρίπτοντας τα όσα ισχυρίζεται η Ρωσία περί στοχοποιησης μόνο του τάγματος Αζοφ. Αλώστε αν ο στόχος ήταν οι Νεοναζί της Ουκρανίας θα είχαν σταματήσει όταν ήδη είχαν μπει στα Ρωσόφωνα χωριά.

Προφανώς ο Πούτιν έχει άλλο στόχο και δεν διστάζει για να τον πετύχει να σκοτώνει αμάχους και να καταστρέφει ολόκληρες πόλεις

Δείτε όσα λένε οι Ρώσοι πιλότοι:

Αντισυνταγματάρχης Μαξίμ Κρίστοπ

Δήλωσε ότι τους είχαν πει για την εισβολή στην Ουκρανία τον Ιανουάριο. «Εκτέλεσα την πρώτη μου πτήση μάχης στις 24 Φεβρουαρίου αφού νίκησα το εχθρικό ανθρώπινο δυναμικό στην περιοχή του οικισμού Μπαλακλέγια. Ο στόχος χτυπήθηκε. Η δεύτερη πτήση πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου 2022. Στόχος ήταν μια στήλη εχθρικών τεθωρακισμένων στην περιοχή Ιζιούμ. Ο στόχος χτυπήθηκε.

Η τρίτη πτήση μάχης πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαρτίου. Στο πλοίο βρίσκονταν 4 τόνοι εκρηκτικών υλών, διαμετρήματος 250-500 kg, με ακτίνα καταστροφής 60 μέτρα. Αφού έλαβα την εντολή παράδοσης συντεταγμένων, κατά τη διαδικασία εκτέλεσης μιας αποστολής μάχης, συνειδητοποίησα ότι στόχος δεν ήταν εχθρικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις, αλλά κτίρια κατοικιών και πολίτες. Αλλά εκτέλεσα την εγκληματική εντολή. Μετά τον βομβαρδισμό καταρρίφθηκα από ουκρανικά συστήματα αεράμυνας.

Συνειδητοποιώ και αναγνωρίζω το τεράστιο μέγεθος των εγκλημάτων που έχω διαπράξει, θέλω να ζητήσω συγχώρεση από ολόκληρο τον ουκρανικό λαό για την ταλαιπωρία που του φέραμε», είπε ο Μαξίμ Κρίστοπ.

Ταγματάρχης Αλεξέι Γκολοβένσκι, διοικητής μοίρας αεροπορίας

«Από τις 24 Φεβρουαρίου έως τις 5 Μαρτίου πραγματοποίησα προσωπικά 7 εξόδους, σκοπός των οποίων ήταν η αναγνώριση ραδιοεξοπλισμού συστημάτων αεράμυνας και θέσεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας για την καταστροφή τους.

Το αεροπορικό μου σύνταγμα έλαβε το καθήκον να υποστηρίξει μια αμφίβια επίθεση από τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού στο έδαφος της Ουκρανίας. Η ηγεσία μας ισχυρίστηκε ότι η Ουκρανία ήταν αδύναμη στην αεράμυνα, ότι όλα ήταν παλιά και τίποτα δεν λειτουργούσε.

Στις 5 Μαρτίου 2022, έχοντας λάβει εντολή να πραγματοποιήσω πτήση, απογειώθηκα από το αεροδρόμιο Σάκι, με έστειλαν στην περιοχή Νικολάεφ για να εντοπίσω συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας που εκπέμπουν ραδιοεπικοινωνία, καθώς και αεροσκάφη στο έδαφος της Ουκρανίας.

Στο έδαφος της Ουκρανίας, σε αυτή την πτήση, πραγματοποίησα αναγνώριση για μισή ώρα, μετά την οποία καταρρίφθηκα από δύο ουκρανικούς πυραύλους αεράμυνας, εκτινάχθηκα, έπεσα στα χέρια των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Από αυτό προκύπτει ότι η ηγεσία μου απλά με έστειλε ως δόλωμα 100%. Η αεράμυνα στο έδαφος της Ουκρανίας λειτουργεί τέλεια. Κάνω έκκληση στον ουκρανικό λαό. Θέλω να πω ότι λυπάμαι που κατέληξα στο έδαφός σας, ότι στρατιωτικό προσωπικό σαν εμένα, που συμμετέχει στην κατάληψη της χώρας σας, σας εκθέτει σε θάνατο, καίγοντας πόλεις, πλήρες χάος, μετανιώνω για αυτά, λυπάμαι που ακολούθησα εγκληματικές εντολές», είπε.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This