Ρόδος: Τρία νέα βραβεία για το Mayia Exclusive Resort & Spa

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει το Mayia Exclusive Resort & Spa του ομίλου H Hotels Collection, αποσπώντας τρία σπουδαία βραβεία για τα έτη 2019 – 2020.

Το ξενοδοχείο έλαβε για πρώτη φορά το Βραβείο Αριστείας Πελατών της British Airways (Customer Excellence Award) με συνολικό σκορ 9.5 / 10.

Η British Airways Holidays είναι ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες του Ηνωμένου Βασιλείου. Ως μέρος της δέσμευσής της να παρέχει διακοπές υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιεί τα σχόλια των πελατών για να βρει τα κορυφαία ξενοδοχεία της.

Με το βραβείο αυτό, το Mayia Exclusive Resort κατάφερε να συμπεριληφθεί μόλις στο 5% των κορυφαίων ξενοδοχείων της British Airways παγκοσμίως για το 2019.

Δύο ακόμα βραβεία προστέθηκαν στην συλλογή του Mayia Exclusive Resort & Spa από τα Greek Hospitality Awards. Το ξενοδοχείο απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία BestGreekAllInclusiveResort 2020 και το ασημί βραβείο στην κορυφαία κατηγορία TopGreekResort 2020, επιβεβαιώνοντας τις συνεχείς προσπάθειες υψηλής παροχής υπηρεσιών που προσφέρει το ξενοδοχείο.

Το Mayia Exclusive Resort & Spa είναιτοέκτοξενοδοχείοτουομίλου H Hotels Collection. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει premium all-inclusive διακοπές, αποκλειστικά σχεδιασμένες για ενήλικες και ζευγάρια. Ένα κατάλυμα επιβλητικής αρχιτεκτονικής με πανοραμική θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου, που διαθέτει 250 δωμάτια και σουίτες με πισίνες, συνδυάζοντας την απαράμιλλη πολυτέλεια με την άνεση.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest