Ρόδος: Το μήνυμα μιας συντοπίτισσας μας που έχει καρκίνο και κόλλησε και κωρονοιό

Κορωνοιό κόλλησε μια συντοπίτισσα μας η Στελλαλένα που απο το 2018 δίνει ηρωικές μάχες με πάθος και αγάπη για ζωή με έναν σπάνιο καρκίνο.

Η ανάρτηση της στα social media δείχνει του κινδύνους που επιφυλάσσει η πανδημία σε όποιον ανήκει σε κάποια ευπαθή ομάδα και την ανάγκη ο καθένας μας να προστατεύσει το εαυτό του και τους γύρω του.

Δείτε την ανάρτηση :

Αγαπημένοι μου φιλοι, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας για τη γιορτή μου σήμερα!!!! Θα αργήσω λιγο να απαντήσω γιατί ως γνωστόν ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό και το δώρο για την ονομαστική μου γιορτή σήμερα το απόγευμα, ήταν ότι διαγνώστηκα θετική στον κορονοιό!!!!

Οπότε έχω (άλλον έναν….) αγώνα να διεξάγω και μάλιστα μόνη μου, στο σπίτι, χωρίς ιατρική υποστήριξη αφού δεν υπάρχουν και πολλές δυνατότητες νοσηλείας ούτε για τους “υγιείς”, πόσο μάλλον για όσους θεωρούνται από το Σύστημα Υγείας “καμένα χαρτιά” επειδή τυχαίνει να έχουν “τελικού σταδίου” καρκίνο και ότι μπορείτε να φανταστείτε από υποκείμενα νοσήματα, όπως εγώ!

Έχω όμως ΕΜΕΝΑ κι ΕΣΑΣ!!!! Και σ’ αυτήν την ΖΩΗΣ και θανάτου κούρσα ποντάρω σε ΜΕΝΑ και σ ‘ ΕΣΑΣ, από δω και στο εξής γίνομαι τζόκευ σ’ αυτήν την ιδιότυπη ιπποδρομία και εύχομαι οι (ΠΡΟΣ)ΕΥΧΕΣ σας να γίνουν τα αλογατάκια μου για να κερδίσω και τον κορονοιό!!!!

ΥΓ. Τον τσίμπησα ενώ πρόσεχα πάρα πολύ, σχεδόν σε βαθμό υποχονδρίας, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ….

Μοιραστείτε το σας παρακαλώ μπας κι ευαισθητοποιηθεί κανείς γιατί είναι άπειρο το κρίμα να επιβαρύνονται / απειλούνται άνθρωποι που παλεύουν τόσο δυνατά για τη ζωή τους όπως εγώ, επειδή κάποιοι είναι ανώριμοι , ανεύθυνοι και δεν διαθέτουν ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας και συλλογικής ευθύνης! Και πάλι ευχαριστώ για τις ευχές σας για τη γιορτή μου και επειδή όταν η Ζωή σου δινει λεμόνια τα κάνεις λεμονάδα, τα στύβω ήδη, μαζί με τα γκρέιπφρουτ, τα κίτρα και τα νεράτζια. Έχω πιει φρεσκοστυμμένους χυμούς εσπεριδοειδών εγώωωωω και δε σκοπεύω να σταματήσω τώρα! Συνεχίστε να μ’ αγαπάτε και να μου το δείχνετε, με βοηθάτε να νιώθω λιγότερο την ξινίλα!!!! Και συμμορφωθείτε, σας εκλιπαρώ με τα μέτρα προφύλαξης!

Προστατεύστε τον εαυτό σας και τους γύρω σας! Κανένα ευπαθές άτομο δεν πρέπει να θεωρείται και ν’ αντιμετωπίζεται ως αναλώσιμο! Παρακαλώ κοινοποιήστε, βοηθήστε με να φτάσει αυτό το μήνυμα παντού! Το αξίζω τόσο εγώ όσο και κάθε άλλος άνθρωπος ευπαθής ή μη….

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest