Ρόδος: Της έλεγε τι να φοράει, δεν την άφηνε να μιλάει στους φίλους της – Τι αποκαλύπτει η θεία της Δώρας

Λεπτομέρειες για την κακοποιητική συμπεριφορά του πρώην συντρόφου της Δώρας, της εκπαιδευτικού που ο δράστης σκότωσε χθες στη Ρόδο, έδωσε η θεία της αδικοχαμένης κοπέλας.

Μετά τους γονείς της 31χρονης εκπαιδευτικούς, που αποκάλυψαν το πρωί της Πέμπτης ότι ο δράστης τη ζήλευε τόσο που «άφηνε το κλειδί πίσω από την πόρτα για να βλέπει τι ώρα γυρνάει», η κυρία Κλεοπάτρα, θεία της Δώρας φέρνει στο φως άγνωστες λεπτομέρειες της σχέσης τους που σοκάρουν.

«Δεν γνωρίζαμε πολλά για εκείνον. Δεν ξέραμε ότι είχε παιδί, νομίζω και δεν το ήξερε ούτε η Ντόρα νομίζω» είπε αρχικά η θεία της Δώρας μιλώντας στο «Πρωινό».

«Έμειναν μαζί δύο μήνες για να γνωριστούν. Αυτός έβγαλε κάποιες εμμονές και η Ντόρα μας είπε ότι δεν περνούσε καλά και ότι ήθελε να φύγει. Εκείνος της έλεγε ότι δεν ήθελε να φοράει σορτς, δεν ήθελε να φοράει μίνι, ήθελε να της λέει εκείνος τι να φορά, τα φαγητά που άρεσαν σε εκείνον έπρεπε να τρώνε και όχι να φάει ότι άρεσε σε εκείνη. Της έλεγε να μην μιλάει στο τηλέφωνο μετά από κάποια ώρα, ακόμη και αν τύχαινε να μιλούσε με την μητέρα της αργά το βράδυ» σοκάρει η κυρία Κλεοπάτρα.

 «Τετάρτη και Παρασκευή έπρεπε να νηστεύουν γιατί το παιδί ήταν θεούσος, ήταν πολύ της Εκκλησίας και ήταν Τετάρτη που αυτός ο δολοφόνος την σκότωσε» λέει με ειρωνία.

«Στις διακοπές τους την ζήλευε, δεν την άφηνε να μιλάει στους φίλους της στην Κάλυμνο, από όπου καταγόμαστε και είχε πολλούς γνωστούς. Μόλις γύρισαν από τις διακοπές, μας είπε ότι ήθελε να χωρίσει, όπως και έγινε. Η Ντόρα δεν φοβόταν, δεν ήθελε να είναι κάποιος μαζί της, δεν είχε φόβο», αποκάλυψε η θεία της 31χρονης Δώρας.

«Όσο υπάρχουν αυτοί οι δολοφόνοι, οι άρρωστοι στο μυαλό, θα υπάρχουν μητέρες που θα κλαίνε. Ευτυχώς που αυτοκτόνησε, αλλιώς θα τον σκότωνα εγώ» συγκλονίζει.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ