Ρόδος: Σε αναστολή εργασίας 3 γιατροί – 27 νοσηλευτές, 7 διοικητικοί – 11 βοηθητικοί και 8 στο ΕΚΑΒ

Ξεκίνησαν οι αναστολές εργασίας για τους μη εμβολιασμένους στο Νοσοκομείο της Ρόδου με αποτέλεσμα 3 γιατροί , 27 νοσηλευτές, 7 διοικητικοί – 11 βοηθητικοί να μπούνε σε αναστολή εργασίας .

Σύνολο 48 άτομα απο το Νοσοκομείο της Ρόδου οι οποιοι δεν θα μπορούν να προσέλθουν στην εργασία τους πλεον και φυσικά θα στερηθούν τον μισθό τους ενώ όσοι προπληρώθηκαν θα πρέπει να επιστρέψουν τα χρήματα στο δημόσιο.

Την ίδια ώρα μεγάλες είναι και οι απώλειες και στο ΕΚΑΒ Ρόδου όπου 8 άτομα δεν εμβολιάστηκαν και θα μείνουν εκτός υπηρεσίας , ενώ θα κινηθούν οι διαδικασίες αντικατάστασης τους.

Αν και πολλοί τις τελευταίες μέρες έσπευσαν να κάνουν το εμβόλιο για να μην χάσουν την εργασία τους τελικά 48 απο αυτους (120 αρχικά) αρνήθηκαν να εμβολιασθούνε με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός εργασίας .

Αυτομάτως βέβαια δημιουργούνται και προβλήματα στις κλινικές του Νοσοκομείο καθώς θα πρέπει να συγχωνευθούν κάποιες, ενώ πρόβλημα παρουσιάζει και η Μονάδας Εντατικής Θεραπείας οπου θα πρέπει να μειωθούν και οι κλίνες μιας και ο ένας αρνητής γιατρός φέρεται να είναι της ΜΕΘ.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ