Ρόδος: Πέρυσι ανύπαντροι στον Πανορμίτη, φέτος παντρεμένοι στη Χάρη του

Ο Κώστας και η Κατερίνα σήμερα ένωσαν στη Ρόδο τις ζωές τους ενώπιον του Θεού. Λίγα λεπτά  πριν το γάμο ο καθένας ξεχωριστά, έκαναν στάση ντυμένοι νύφη και γαμπρός στο Ιερό Ναΰδριο του Ταξιάρχη Μιχαήλ επί της Ηλία Βενέζη και προσκύνησαν προς τιμήν της εορτής του Αρχαγγέλου Μιχαήλ  προτού πάνε να παντρευτούν στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου. Μαζί τους σταμάτησε και η συνοδεία οχημάτων με κόρνες.

Μόλις ολοκληρώθηκε το μυστήριο του γάμου, ο Κώστας και η Κατερίνα έκαναν και πάλι στάση στο Εκκλησάκι του Ταξιάρχη, αυτή τη φορά μαζί και παντρεμένοι. Το κλίμα ήταν συγκινητικό και το ζευγάρι πολύ χαρούμενο.

Με δάκρυα συγκίνησης στα μάτια ανέφεραν στο Rodosreport “Από πέρυσι στη Χάρη του το είχαμε τάξιμο. Πέρυσι ταξιδέψαμε στον Πανορμίτη και φέτος τάξαμε να παντρευτούμε στη Χάρη του και να του ανάψουμε κεράκι παντρεμένοι.”

Αγαπάνε πολλοί τον Ταξιάρχη Μιχαήλ , μόλις εισήλθαν στο εκκλησάκι γονάτισαν και οι δυο πιασμένοι χέρι χέρι μπροστά στην Εικόνα του και τον προσκύνησαν με ευλάβεια. Ο Άγιος τους ανταπέδωσε την αγάπη ευλογώντας τον γάμο τους την ημέρα της Χάρης του. Μπορεί στο Εκκλησάκι να μην τελούνται μυστήρια, όμως ο Αρχάγγελος Μιχαήλ τα ευλογεί.

Το άλμπουμ του γάμου τους, θα περιλαμβάνει και φωτογραφίες μπροστά στην Εικόνα του προστάτη τους.

Ευχόμαστε στον Κώστα και την Κατερίνα, δυο καλοσυνάτους και ευγενικούς νέους να είναι καλορίζικοι και πάντα ευτυχισμένοι.

rodosreport.gr

Διαβάστε επίσης:

Νύφη & Γαμπρός έκαναν στάση να προσκυνήσουν τον “Μικρό Ταξιάρχη” πριν τον γάμο τους