Κάλεσμα σε Σύσκεψη από το ΠΑΜΕ για την οργάνωση της απεργίας στις 27 Νοέμβρη

Συνάδελφε-σα  το ΠΑΜΕ σε καλεί  τη ΔΕΥΤΕΡΑ στις 10 Νοέμβρη στις  18:00  στο ΕΚΡ,  να συζητήσουμε την οργάνωση του αγώνα μπροστά στην απεργία στις  27 Νοέμβρη προκειμένου πιο αποτελεσματικά να σηκώσουμε το ανάστημα μας απέναντι στην επίθεση που καθημερινά εμείς και τα παιδιά μας δεχόμαστε.

Πρέπει να απαλλαγούμε από τις αυταπάτες ότι υπάρχουν σωτήρες και ότι με τη μια ή την άλλη διαπραγμάτευση που έχει στόχο να βγάλει από την κρίση τους μεγαλοεπιχειρηματίες θα ωφεληθούν και οι  εκατομμύρια  άνεργοι, οι χιλιάδες απλήρωτοι και ανασφάλιστοι.

Η ιστορία έδειξε ότι χωρίς συλλογικό, καλά οργανωμένο αγώνα δεν θα ξημερώσουν οι καλύτερες μέρες για μας και τα παιδιά μας.

Είναι η ώρα να διώξουμε από πάνω μας την λογική του «τίποτα δεν γίνεται», τη μοιρολατρία, να βγούμε μπροστά, να παλέψουμε με αιτήματα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των οικογενειών μας και να μην αφήσουμε σε άλλους να σχεδιάζουν για το μέλλον των παιδιών μας, να μην ανεχτούμε να ζούμε με τα ψίχουλα.

Το μεγαλειώδες πανελλαδικό συλλαλητήριο των 1000 συνδικάτων την 1η Νοέμβρη στην Αθήνα δείχνει ότι υπάρχει το υλικό πάνω στο οποίο μπορεί να πατήσει η ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος.

 

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΡΙΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ:

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΗ


Γραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ