Ρόδος: Οι πρώτες απαντήσεις της 44χρονης – Οι φωτογραφίες απο το μοναστήρι – Αναπάντητα ερωτήματα

Μετα το αίσιο τέλος της υπόθεσης η αστυνομία ερευνά την εξαφάνιση αξιοποιώντας στοιχεία που έχουν ήδη συγκεντρώσει όλες αυτές τις μέρες για να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με την εξαφάνιση της 44χρονης γυναίκας στη Ρόδο.

Η γυναίκα που αγνοούταν εντοπίστηκε σε απόσταση 1-2 χιλιομέτρων απο το αυτοκίνητο σε σημεία που είχαν ελεγθει όλες αυτές τις μέρες απο τις αρχές και εθελοντές διασώστες.

Η 44χρονη σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να είπε σε ψυχολόγο πως δεν θυμάται πως βρέθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε και τι είχε προηγηθεί.

Η αστυνομία αναμένεται να λάβει κατάθεση και να αναζητήσει εξηγήσεις για το συνέβη και εξαφανίστηκε η 44χρονη , ενώ θα αντιπαρατεθούν τα όσα δηλώσει με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει όλες αυτές τις ημέρες , όπως το υλικό απο τις κάμερες , στοιχεία απο το τηλέφωνο της με γεωγραφικό προσδιορισμό της θέσης της , κλήσεις αλλά και πολλά άλλα στοιχεία που έχει στην διάθεση της .

Ένα απο τα σημαντικά στοιχεία που θα ερευνηθούν είναι η εμπλοκή του ιδιοκτήτη του μοναστηριού έξω απο τον Αρχάγγελο που απο την αρχή κατονόμασαν οικείοι της ως ύποπτο λόγω οτι είχε κάνει όπως δήλωσαν πλύση εγκεφάλου στην 44χρονη.

Γεγονός είναι πως την ημέρα που εξαφανίστηκε πήγε στο μοναστήρι η γυναίκα αλλά και στα Στεγνά όπου βρισκόταν και ο ιδιοκτητης , αργότερα το αυτοκίνητο πήγε στην Μαλώνα και εξαφανίστηκε .

Απορίες δημιούργησε και ο τρόπος που βρέθηκε μετά απο έξι μέρες σε σχετικά καλή κατάσταση αλλά και μυστηριωδώς όπως λένε οι αρχές αφού βρέθηκε σε μικρή απόσταση απο το αμάξι σε μέρη που είχαν ελεγχθεί, δημιουργώντας το ερώτημα αν κάποιος την πήγε εκεί.

Απαντήσεις θα αναζητήσει η Ασφάλεια για το που ήταν τόσες μέρες, πως επιβίωσε αν ήταν στο κρύο 6 μέρες , τι την οδήγησε να εξαφανιστεί, γιατί επισκέφτηκε πριν το μοναστήρι και γιατί πήγε μετα στα Στεγνά.

Το σίγουρο είναι πως η αστυνομία έχει πολλή δουλειά ενώ η Εισαγγελία Ρόδου θα πρέπει να ερευνήσει τις όσες καταγγελίες ακούστηκαν για το μοναστήρι και την πιθανή εμπλοκή του αλλά και το νόμιμο της λειτουργίας του αφού η Ιερά Μητρόπολη Ρόδου δεν το δέχεται στους κόλπους της, υπάρχει σωρεία πολεοδομικών παραβάσεων ενώ η αστυνομία το έχει επισκεφτεί στο παρελθόν για διάφορες υποθέσεις.

Pin It on Pinterest

Share This