Ρόδος: “Ντου” της αστυνομίας στον καταυλισμό των τσιγγάνων

Μεγάλη έφοδος της αστυνομίας στον καταυλισμό των τσιγγάνων στη Ρόδο βρίσκεται σε εξέλιξη απο τις 5 το πρωί.

Κάτω απο άκρα μυστικότητα σχεδιάστηκε απο την Ελληνική Αστυνομία μεγάλη επιχείρηση στο Κορακόνερο η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα . Απο το πρωί με μια μαζική επιχείρηση ανδρών της αστυνομίας και του Λιμενικού ο χώρος περικυκλώθηκε και αποκλείστηκε.

Με παρουσία εισαγγελικού λειτουργού ξεκίνησε εξονυχιστικός έλεγχος στα παραπήγματα με στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας που ανθεί στον καταυλισμό.

Η αστυνομία μεταξύ άλλων αναζήτησε όπλα και ναρκωτικά ,ενώ έγιναν και αρκετές προσαγωγές τσιγγάνων που ερευνούνε για διάφορες επιθέσεις .

Απο την μέχρι στιγμής πληροφόρηση δεν έχουν εντοπιστεί αξιόλογα ευρήματα , ενώ συνεχίζεται η αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν .

Η όλη επιχείρηση γίνεται μετά την έκρηξη παραβατικότητας που παρατηρείται στην περιοχή τον τελευταίο καιρό με ορόσημο τους πυροβολισμούς που πέφτουν στην περιοχή κατά διαστήματα βάζοντας σε κίνδυνο τους κατοίκους της περιοχής. Η επίσημη εκδοχή της αστυνομίας είναι οτι είναι μια έρευνα που γίνεται ανα τακτά διαστήματα και είχε να πραγματοποιηθεί καιρό λόγω της πανδημίας .

Ρόδος: Τι Βρήκε Η Αστυνομία Στον Καταυλισμό Των Τσιγγάνων Σήμερα – Φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This