Ρόδος: Κόλλησε covid-19 σε “κορωνοπάρτι” σε μαγαζί της Ρόδου

“Ελάτε στη θέση ενός πατέρα ο οποίος εμπιστεύεται το επίσημο κράτος και ακολουθεί τους κανόνες και αφήνει το παιδί του να πάει να διασκεδάσει σε ένα ανοιχτό bar το οποίο όμως δεν τηρεί τα μέτρα ασφαλείας . Στοιβάζει τους ανθρώπους σαν σαρδέλες γιατί πάνω από όλα είναι το κέρδος . Το παιδί μου μετά τη νύχτα αυτή γύρισε στο σπίτι κουβαλώντας μέσα του αυτόν τον δύσκολο ιο , τον COVID-19 . Η ελευθερία σας κύριοι σταματάει εκεί που ξεκινάει η ελευθερία του άλλου . Εάν θέλετε να ζείτε σε οργανωμένη κοινωνία να σέβεστε τους κανόνες της . Υ.Γ το συγκεκριμένο μπαρ ετοιμάζει κι άλλο κορώνο παρτι τις επόμενες ημέρες .”

Με την ανάρτηση αυτή στο διαδίκτυο ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΡ Σπύρος Σπυρόπουλος , αναδεικνύει το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στη Ρόδο με τους ελλιπείς ελέγχους σε μπαρ και καφετέριες του νησιού για τα μέτρα προστασίας κατα της διάδοσης του κορωνοιού .

Φυσικά υπάρχει και η ατομική ευθύνη γιατι έχουμε δεί πολλές φορές συμπολίτες μας με ελαφρια συμπτώματα να μην τηρούν την καραντίνα , οπως φυσικά και πολλά μαγαζιά δεν τηρουν τις προβλεπόμενες διατάξειςγια να μην χάσουν το κέρδος…

Δυστυχώς ο κορονοϊός κάνει επέλαση στο νησί μας όπως φαίνεται ξεκάθαρα απο την αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων αλλα ο κόσμος δεν φαίνεται διαθέσιμος να αυτοπεριοριστεί .