Ρόδος: Καλομάθαμε στις ενστάσεις – Δικηγόρος ζητά να γίνουν πάλι βουλευτικές εκλογές !

Κατά 14 βουλευτών και αναπληρωματικών βουλευτών της Δωδεκανήσου από τα κόμματα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, στρέφεται με ένστασή του ο δικηγόρος Βασίλης Πάππους.

Ειδικότερα, από το χώρο της ΝΔ στρέφεται κατά Ιωάννη Παππά, Εμμανουήλ Κόνσολα, Βασίλη Υψηλάντη, Ιατρίδη Τσαμπίκα, Αντώνη Γιαννικούρη, Αικατερίνης-Στυλιανής Εμμανουήλ, Παρασκευής Φτακλάκη, από τον, χώρο του ΣΥΡΙΖΑ κατά Κατερίνας Γαβαλά, Αικατερίνης Βολονάκη, Ελευθερίας Οίκουτα, Μιχάλη Χανιώτη και από το χώρο του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ κατά Γιώργου Νικητιάδη, Παναγιώτη Κουνάκη και Φώτη Χατζηδιάκου (απεβίωσε). Εισηγήτρια στην υπόθεση ήταν η αρεοπαγίτης Ελένη Θεοδωρακοπούλου.

Ο κ. Πάππους υποστήριξε ότι η υπ΄αριθμ. 952023 απόφαση της Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου για την ανακήρυξη των κομμάτων είναι λανθασμένη, καθώς έγινε εσφαλμένη ερμηνεία του Συντάγματος και της εκλογικής νομοθεσίας και ζήτησε την επανάληψη των βουλευτικών εκλογών στα Δωδεκάνησα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης: “Άγνοια” Δήλωνε Χθές Ο Κολιάδης Για Τους Όρους Δόμησης Στην Μαρίνα – “Βρεγμένη Γάτα” Ο Χαλκιάς

Διαβάστε επίσης: Την Ώρα Που Κάποιοι Απεργάζονται Την Μείωση Των Ελαφιών – Ένας Μαχητής Των Πυρκαγιών Επέτρεψε Σπίτι Του !

Διαβάστε επίσης: Τα σχολιανά του άκουσε ο Τάσος Σπανός απο τον Δήμαρχο – Θα έπρεπε να ντρέπεστε που είναι καταχρεωμένος ο Δήμος – Τακτοποιήστε τις οφειλές σας στην ΔΕΥΑΡ !

Pin It on Pinterest