Δυναμικό «παρών» έδωσε η Ρόδος στη φιλανθρωπική εκδήλωση για τον Δημήτρη !

Δυναμικό «παρών» έδωσε η Ρόδος και το βράδυ της Κυριακής 11 Ιουλίου στο café-bar-restaurant «ΚΟΝΤΙΚΙ» με μόνο σκοπό και στόχο να βοηθήσουμε τον φίλο μας Δημήτρη, ο οποίος πάσχει από ημιπληγία, παράλυση άνω και κάτω άκρου εξαιτίας μιας εγκεφαλικής θρόμβωσης. Η οικονομική βοήθεια, στην οποία αποσκοπούσε όλη η βραδιά, δόθηκε για να προχωρήσει ο Δημήτρης σε μια αναγκαία χειρουργική επέμβαση.

Ο Σύλλογος Πελοπονησιών Ρόδου «ΜΟΡΙΑΣ» κι η παρέα του «ΕπιλΈΓΩ ζωή», που πάντα υπογράφει με μικρά ονόματα, οργάνωσαν την εκδήλωση αυτή για τον σκοπό αυτό, αλλά και να υπενθυμίσουν τη σημασία και την αξία της ζωής. Επιτυχημένη η βραδιά, υπό τις μουσικές του Λευτέρη στο σαξόφωνο και της Βάλλιας στο πιάνο, αλλά  και στο τραγούδι. Το αποτέλεσμα αυτής σημαντικό, καθώς συγκεντρώθηκαν    € 655,40, τα οποία παραδόθηκαν στην οικογένεια του Δημήτρη.

Η βραδιά κύλησε όμορφα δίνοντας το «παρών» μέλη κι από τους δύο συλλόγους, αλλά και αρκετοί συμπολίτες μας. Παρευρέθηκε και η κ. Καρύδη από την «ΕΥΘΥΤΑ», η οποία δήλωσε σχετικά : «Επιλέγω ζωή. Κυκλοφορώ με ασφάλεια.» Ευχάριστη έκπληξη προκάλεσε το γεγονός πως στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και πολλοί ξένοι, τουρίστες, μία εκ των οποίων δήλωσε πως θέλει να συνδράμει κι εκείνη το έργο των συλλόγων. Καλούμενη να πει κάτι για τη ζωή, δήλωσε χαρακτηριστικά: «stand by me», εσωκλείοντας και το νόημα του ομότιτλου τραγουδιού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ακούστηκε το τραγούδι που έχει γραφεί αποκλειστικά για τη ζωή και προβλήθηκε η ταινία μικρού μήκους «Ψηφίζω ζωή». Στην παρέα αυτή, που υποστηρίζει δυναμικά τη ζωή προστέθηκαν άλλα  6 ταλαντούχα νέα παιδιά, οι ηθοποιοί από τη stand up comedy «Κάψε το σενάριο». Δυστυχώς, δεν μπορούσαν να είναι παρόντες. Έστειλαν όμως τα μηνύματά τους μέσω ενός βίντεο, το οποίο και προβλήθηκε  στην εκδήλωση.

Η βραδιά έκλεισε, από τη πλευρά των οργανωτών να δίνουν υπόσχεση πως «η ζωή θα είναι πάντα η πρωταγωνίστρια» και να δηλώνουν, όπως πάντα πως «η ζωή είναι ωραία, ό, τι γεύση και να έχει, είτε πικρή, είτε γλυκιά».

Pin It on Pinterest