Ρόδος : Αναζητούν την χαμένη αδερφή τους που φέρεται να υιοθετήθηκε παράνομα


Μια υπόθεση παράνομης υιοθεσίας εξετάζουν τα αδέρφια μιας 9 χρονης τότε κοπέλας που σήμερα αν είναι εν ζωή ειναι 54 ετών.

Το κορίτσι λέγετε Μαρία Καλαφάτη το γένος Αρβανίτη ,η μητέρα Ελένη ,ο πατέρας Θεόφιλος, τα αδέλφια της Βαγγέλης,  Γιώργος & Πετρούλα.

Το κορίτσι το 1970 μαζί με τα αδέρφια της μπήκε στο Ορφανοτροφείο Θηλέων για οικονομικούς λόγους μέχρι να μπορέσει η μητέρα της που χώρισε να ορθοποδήσει οικονομικά και να αναλάβει πάλι την φροντίδα τους.

Το 1973 και ενώ ήταν 9 ετών , ενημέρωσαν την μητέρα της πως η Μαρία πέθανε στο Νοσοκομείο της Ρόδου και θάφτηκε αμέσως , στην μητέρα έδωσαν και μια ληξιαρχική πράξη θανάτου  .

Η οικογένεια έχει σήμερα βάσιμες υποψίες οτι το κορίτσι ζει και υιοθετήθηκε παράνομα απο οικογένεια με την βοήθεια γιατρών και του ιδρύματος . Η οικογένεια έχει στη διάθεση της έγγραφα που αποδεικνύουν πως το κορίτσι δεν πέθανε άλλα εξήλθε απο το νοσοκομείο της Ρόδου . Το κορίτσι πιθανόν να έφυγε στο εξωτερικό καθώς ένας απο τους εμπλεκόμενους στη υπόθεση Ροδίτης διατηρούσε ενοικιαζόμενα δωμάτια .

Η οικογένεια κάνει έκκληση αν κάποιος γνωρίζει κάποιο στοιχείο για την Μαρία να επικοινωνήσει μαζί τους στο 6988 704442

 

 

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια