Πανελλήνια διάκριση στο τένις για την Παπαδόπουλου

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες της κατηγορίας της τερμάτισε η Βικτώρια Παπαδόπουλου στο Πσνελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις που διεξήχθει στον Μαραθώνα .
Συγκεκριμένα μετά από 3 νίκες επι των Ρ.Μανούρη από την Πετρούπολη 6-3 6-4,Μ.Μαυρομάτη του ΑΣ Ακρόπολης με σκορ 6-2 6-1 και Δ. Μαστροδήμα του ΑΣ κολεγίου Ντερή 6-7 6-1 7-6 κατάφερε να φτάσει  στις 8 καλύτερες αθλήτριες στην Ελλάδα γνωρίζοντας την ήττα από το φαβορί και τελική νικήτρια του Τουρνουά Μιχαέλα Λάκη από τη Λάρισα με σκορ 6-2 6-2 κατακτώντας την 5η θέση .
Στα διπλά με συμπαίκτρια την Ε. Τζαμπατζίδη από το Κολέγιο Ντερή πραγματοποίησαν καταπληκτικές εμφανίσεις αποκλείοντας διαδοχικά τις KAPAOYZA Σ- BPOYTΣH E  με σκορ 6-0 6-3, POYΣMENH E-ΠIAXA B ME 7-5 6-2, και στον ημιτελικό τις ΛAKH M – ΣAMOΛAΔA Γ με σκορ 7-6 6-2 φθάνοντας στον μεγάλο τελικό.
Απέναντι στο δίδιμο ΠAYΛOY Δ- MAΣTPOΔHMA Δ ηττήθηκαν με σκορ 6-3 6-4 κατακτώντας την δεύτερη θέση . Η πολλά υποσχόμενη Βικτώρια Παπαδοπούλου δουλεύει σκληρά καθημερινά για να φθάσει στις 3 πρώτες θέσεις που οδηγούν στην Εθνική ομάδα και τη συμμετοχή της στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες φορώντας το εθνόσημο .
Σημαντική για την οικογένεια η συμβολή του προπονητή κυρίου Μ. Μπότση για τις επιτυχίες της μικρής πρωταθλήτριας .