Ρόδος: 6ο Αφιέρωμα στον Ιταλικό Κινηματογράφο με ταινίες μικρού μήκους

Το 6ο Αφιέρωμα στον Ιταλικό Κινηματογράφο με ταινίες μικρού μήκους «10 cortiingiropermodo», που φιλοξενείται για άλλη μια χρονιά στη Ρόδο,πραγματοποιείται στο πλαίσιο της παραγωγικής συνεργασίας του Ομίλου Cine- Εκπαίδευση για τον οπτικοακουστικό εγγραμματισμό με τον Ελληνοϊταλικό Πολιτιστικό Σύλλογο Λέρου, ο οποίος ιδρύθηκε στο νησί το 2009 και στοχεύει στην ελληνο-ιταλική πολιτιστική συνεργασία. Αναπτύσσει, μάλιστα, πολύπλευρη πολιτιστική δραστηριότητα παρουσιάζοντας και κινηματογραφικά αφιερώματα.

Στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021, στις 7.30 μ.μ. θα προβληθούν δέκα (10) ταινίες μικρού μήκους, μια επιλογή από τα πλέον ενδιαφέροντα και αντιπροσωπευτικά κινηματογραφικά έργα Ιταλών σκηνοθετών, στο είδος της δραματουργίας, της επιστημονικής φαντασίας και του ντοκιμαντέρ.

Το αφιέρωμα ταξιδεύει στην Ελλάδα μέσω του Δικτύου Ελληνοϊταλικής Πολιτιστικής Συνεργασίας και του TempoForteItalia-Ελλάδα 2021, με τη στήριξη της Ιταλικής Πρεσβείας στην Αθήνα, του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών και της Ομοσπονδίας των Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας.

Απαραίτητη προϋπόθεσηγια την είσοδο στο Δημοτικό Θέατρο:

Τα άτομα που θα προσέλθουν στην εκδήλωση, θα επιδεικνύουν είτε πιστοποιητικό ολοκληρωμένου εμβολιαστικού σχήματος για την ασθένεια του COVID-19, είτε πιστοποιητικό ανάρρωσης από την ασθένεια του COVID-19 με ισχύ έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους θετικής διάγνωσης, είτε βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test). Ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών μπορούν να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (selftest).

Το Δ. Σ.

του Ομίλου Cine Εκπαίδευση

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest