Ποιος Ροδίτης είναι το νέο πρόσωπο – έκπληξη στο Πρωινό του Μάρκου Σεφερλή

Ο Μάρκος είναι ένας άνθρωπος με πνεύμα ηγετικό ο οποίος όμως πιστεύει πολύ…
στη δύναμη της παρέας. Είναι γνωστό άλλωστε ότι στις, πάντα επιτυχημένες, παραστάσεις του επιλέγει σχεδόν κάθε χρόνο τους ίδιους συνεργάτες, με τους οποίους κάνει και στενή παρέα εκτός θεάτρου.

Έτσι λοιπόν, μετά τη σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά, ο Μάρκος πρότεινε στο Mega τον 40χρονο ηθοποιό Στέλιο Κρητικό, ο οποίος εμφανίζεται και φέτος μαζί του στο Δελφινάριο. Ο Στέλιος, πρώην ποδοσφαιριστής, με καταγωγή από τη Ρόδο, πατέρας δύο παιδιών και προσφάτως διαζευγμένος είναι γνωστός για το καλογυμνασμένο του σώμα – εξάλλου η πρώτη του έντονη επαφή με τη δημοσιότητα είχε γίνει με την παράσταση Naked Boys Singing όπου εμφανιζόταν ολόγυμνος.

Ο ίδιος όμως δεν στέκεται μόνο σε αυτό, αφού ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με το παιδικό θέατρο ενώ ετοιμάζεται να εκδώσει τη δική του σειρά με παιδικά παραμύθια!

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας, ο Στέλιος έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με στελέχη του Μεγάλου Καναλιού σε άκρως ευοίωνο κλίμα, ενώ το επίσημο ραντεβού με την παραγωγή της εκπομπής θα γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Προς το παρόν πάντως ο ίδιος κρατάει ιδιαίτερα διακριτική στάση και δεν επιβεβαιώνει – αλλά ούτε και διαψεύδει – την ευχάριστη αυτή εξέλιξη, που θα κάνει ευρύτερα γνωστό το όνομά του (φωτό από περιοδικό ΟΚ!).

ENTERTV.GR:

Pin It on Pinterest