Έκδηλη η δυναμική της παράταξης «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ» στην Ιαλυσό

Η μεγάλη δυναμική της δημοτικής παράταξης «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ» στην Ιαλυσό, αναδείχθηκε κατά την περιοδεία του επικεφαλής Στράτου Καρίκη και των συνεργατών του την περασμένη Πέμπτη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος περιόδευσε στην Ιαλυσό συνοδευόμενος από τον πρώην δήμαρχο της περιοχής και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Στέργο Στάγκα, πρώην αντιδημάρχους καθώς επίσης με μεγάλη ομάδα συνεργατών του.

Ο κ. Καρίκης έγινε δεκτός με θέρμη και ενθουσιασμό από τους κατοίκους της Ιαλυσού, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις εκλογές. Οι πολίτες συνέκριναν τις παλιές, καλές εποχές με τη σημερινή αποκαρδιωτική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και εξέφρασαν την επιθυμία η επόμενη δημοτική αρχή να προσφέρει έργο για την αναβάθμιση της σε όλα τα επίπεδα.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος, Στράτος Καρίκης είπε ότι η παράταξη «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ» έχει συγκεκριμένη άποψη και σχέδιο για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της αισθητικής τόσο στην περιοχή της Ιαλυσού όσο και σε κάθε άλλο σημείο του νησιού. Τόνισε δε ότι η Ιαλυσός τα προηγούμενα χρόνια, επί δημαρχίας Στέργου Στάγκα γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη, με τη δημιουργία πολλών και σημαντικών έργων και ότι την επομένη των εκλογών θα ξεκινήσει η προσπάθεια για να αποκτήσει ξανά την παλιά της αίγλη και για να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο.

Από το γραφείο τύπου

 

Pin It on Pinterest

Share This