Ο Δήμαρχος Ρόδου τίμησε τους “repeaters” του νησιού μας

Ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Στάθης Κουσουρνάς, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, απένειμε τιμητικές διακρίσεις στην κυρία Elfriede Wicke από τη Γερμανία, στην κυρία Katharina Kortekaas και στον κύριο Evethardus Seijsener από την Ολλανδία και στην κυρία Andrea και στον κύριο Wolfgang Gremm από τη Γερμανία που διαμένουν στο ξενοδοχείο Mediterranean για την εδώ και πολλά έτη προτίμησή τους στο νησί μας ως τόπο διακοπών τους.
Τους φίλους της Ρόδου συνόδευσε η κυρία Τσαμπίκα Γιαννιά, Υπεύθυνη Management του Ξενοδοχείου Mediterranean, ενώ παρόντες ήταν και η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου κυρία Βεατρίκη Σέρβου και ο Γενικός Διευθυντής του ΠΡΟ.ΤΟΥΡ. κύριος Μπάμπης Παλογιαννίδης.
Η κυρία Katharina Kortekaas και ο κύριος Evethardus Seijsener από την Ολλανδία επισκέπτονται τη Ρόδο ανελλιπώς τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Θεωρούν τη Ρόδο ως το ωραιότερο νησί του κόσμου, ως έναν επίγειο παράδεισο και σύμφωνα με δηλώσεις τους, κάθε φορά που την επισκέπτονται ανακαλύπτουν και κάτι καινούριο στο νησί μας.
Η κυρία Elfriede Wicke από τη Γερμανία επισκέπτεται τη Ρόδο ανελλιπώς από το 1977. Η κυρία Wicke ασχολείται χρόνια με τον τουρισμό καθώς είναι ιδιοκτήτρια μιας πανσιόν στη χώρα της και δηλώνει λάτρης του νησιού μας.
Η κυρία Andrea και ο κύριος Wolfgang Gremm από τη Γερμανία είναι οδοντίατροι και επισκέπτονται τη Ρόδο από το 1985. Συνολικά έχουν έρθει στη Ρόδο 45 φορές.
Ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Στάθης Κουσουρνάς, αφού καλωσόρισε τους φίλους της Ρόδου, τους ευχαρίστησε για την επί σειρά ετών προτίμησή τους στο νησί μας και για την προσπάθεια που κάνουν να προβάλουν το νησί μας στους φίλους, την οικογένεια και τους συμπατριώτες τους. «Άνθρωποι όπως εσείς είναι φίλοι και συμπατριώτες μας, είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της χώρας μας στο εξωτερικό» είπε ο Δήμαρχος Ρόδου.
Όλοι τους δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τη Ρόδο καθώς θεωρούν ότι είναι ένα νησί που παρέχει πολλές δυνατότητες στους επισκέπτες της. Οι ίδιοι αρχικά επέλεξαν τη Ρόδο για τις διακοπές τους έχοντας την επιθυμία να απολαύσουν τον υπέροχο ήλιο και τις απέραντες παραλίες της, στη συνέχεια όμως ανακάλυψαν και άλλες πτυχές της όπως ο πολιτισμός και η ιστορία της, που είναι διάχυτη σε ολόκληρο το νησί, το φυσικό της περιβάλλον, η χλωρίδα και η πανίδα της, η παραδοσιακή της κουζίνα, τα θρησκευτικά της μνημεία και οι ευκαιρίες για δραστηριότητες που ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα. Πάνω απ΄ όλα όμως πιστεύουν ότι αυτό που πραγματικά τους έκανε να γίνουν πιστοί φίλοι του νησιού είναι οι άνθρωποι της Ρόδου με το ζεστό τους χαμόγελο και τη φιλοξενία τους. Με πολλούς Ροδίτες μάλιστα δήλωσαν ότι έχουν γίνει ήδη φίλοι, γι΄ αυτό και αισθάνονται τη Ρόδο ως το δεύτερο σπίτι τους.
Στους φίλους της Ρόδου ο Δήμαρχος Ρόδου έδωσε και αναμνηστικά δώρα αφού τους ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για την προτίμησή τους στο νησί μας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This