Ο Βαγγέλης Ρέντζιος ανέλαβε καθήκοντα Τομεάρχη Δωδεκανήσου για τη Ν.Δ

 

Δήλωση με την ευκαιρία της ανακοίνωσης της νέας σύνθεσης της Περιφερειακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας:

«Με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα, να συμμετέχω εκ νέου στην Οργανωτική δομή του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, ως Τομεάρχης Δωδεκανήσου.

Η κοινωνία σήμερα μαστίζεται από έντονα προβλήματα, συνέπεια της σοβαρής οικονομικής κρίσης που μας οδήγησαν οι λανθασμένες κυβερνητικές επιλογές του παρελθόντος.

Η υπεύθυνη πολιτική της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί τη μοναδική διέξοδο της χώρας από την κρίση.

Με τις θυσίες του Ελληνικού Λαού και την ακούραστη και συνεπή δουλειά –σε όλα τα επίπεδα του Κυβερνητικού έργου-, του Πρωθυπουργού μας του Αντώνη Σαμαρά, οδηγούμαστε σταθερά στην έξοδο από την κρίση.

Πρώτη αδιαμφισβήτητη απόδειξη για την βήμα –βήμα βελτίωση της οικονομικής κατάστασης της χώρας, αποτελεί η καταγραφή –για πρώτη φορά- πρωτογενούς πλεονάσματος.

Όμως για την πλήρη έξοδο από την κρίση και για να επανέλθει η χώρα σε κανονικό ρυθμό ανάπτυξης χρειάζεται ακόμα προσπάθεια. Σε αυτή την προσπάθεια οφείλουμε να είμαστε όλοι παρόντες. Από τα υψηλότερα στελέχη του Κόμματος μέχρι τον κάθε πολίτη ξεχωριστά.

Η θέση που καλούμαι να αναλάβω δεν είναι απλά μια θέση τιμής, αλλά μια θέση ευθύνης, ελπίζω –με τη βοήθεια των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό- να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δόθηκε από την ηγεσία του Κόμματο».

Βαγγέλης Ρέντζιος

Τομεάρχης Δωδεκανήσου για τη Νέα Δημοκρατία

Pin It on Pinterest