Η Ρένα Δούρου νικήτρια στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας

Δώσαμε έναν σκληρό και σπουδαίο αγώνα, δήλωσε η νέα περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου από τα Προπύλαια μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, τονίζοντας ότι η νίκη της στην Περιφέρεια σημαίνει νέους αγώνες μέχρι την τελική επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη να φύγουν μόνοι τους, θα τους ρίξουμε με τους αγώνες μας, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, που συνόδευε μαζί με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη την Ρένα Δούρου.

Η πλειονότητα των συμπολιτών μας κατανόησαν ότι δώσαμε έναν αγώνα με ήθος, κόντρα στις προβλέψεις και στα συμφέροντα, είπε η Ρένα Δούρου και συμπλήρωσε ότι ημάχη που κερδήθηκε είναι μόνο η αρχή, από αύριο ξεκινά η μάχη με τα συμφέροντα, η μάχη που θα αλλάξει τις ζωές στην Περιφέρεια και σε όλη την χώρα.

«Με το ίδιο ήθος θα πορευτούμε τα επόμενα πέντε χρόνια» ανέφερε η νέα περιφερειάρχης και συμπλήρωσε ότι στην θητεία της δεν θα υπάρχουν δήμαρχοι και πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας.

«Θα κυβερνήσουμε την Αττική με αλληλεγγύη, αξιοπρέπεια, ανθρωπιά» είπε και ευχήθηκε καλή συνέχεια στον αγώνα.

«Αύριο ξημερώνει μια σπουδαία μέρα. Μια μέρα που όπως ξέρει η Αριστερά και επιτάσσει η δημοκρατία θα είναι για όλους και για όλες» κατέληξε.

Στην συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι η νίκη της Ρένας Δούρου συνδυάζεται με την ιστορική επικράτηση της Αριστεράς για πρώτη φορά σε εκλογική αναμέτρηση σε εθνικό επίπεδο. Ο ελληνικός λαός, είπε, έστειλε ηχηρό μήνυμα σε όλη την Ευρώπη, μόνο στο Μέγαρο Μαξίμου και σε κάποιους τηλεοπτικούς σταθμούς κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, συμπλήρωσε.

«Αυτός ο λαός δεν βολεύεται με λιγότερο ήλιο, αυτός ο λαός δεν βολεύεται με λιγότερη αξιοπρέπεια, αυτός ο λαός δεν βλεύεται παρά μονάχα με δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια και προκοπή» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Και κατέληξε αναφερόμενος στην κυβέρνηση: «Δεν θα τους κάνουμε την χάρη να φύγουν μόνοι τους, θα τους ρίξουμε με τους αγώνες μας».

Newsroom ΔΟΛ

Pin It on Pinterest

Shares
Share This