Το Queen Elizabeth δεν έδεσε στο λιμάνι της Ρόδου και προτίμησε το Μαρμαρίς για λόγους …ασφαλείας

Το λιμάνι του Μαρμαρίς προτίμησε για να δέσει σήμερα το πρωί το κρουαζιερόπλοιο Queen Elizabeth το οποίο μεταφέρει τουλάχιστον 3.000 επιβάτες. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο καπετάνιος του πλοίου προφασιζόμενος λόγους ασφαλείας (ισχυρίζεται ότι δεν του διατέθηκαν ρυμουλκά και πλοηγοί) αποφάσισε να μη δέσει το Queen Elizabeth στη Ρόδο, αλλά να συνεχίσει το ταξίδι του για την Τουρκία. Το γεγονός αυτό έχει θορυβήσει τους επιχειρηματίες της Παλιάς Πόλης, οι οποίοι δηλώνουν ότι η απώλεια ενός τέτοιου κρουαζιερόπλοιου, το οποίο μεταφέρει ποιοτικούς τουρίστες, είναι τεράστια για την τοπική αγορά.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο καπετάνιος του συγκεκριμένου κρουαζιερόπλοιου “παρακάμπτει” τη Ρόδο, προτιμώντας την Τουρκία για τους ίδιους λόγους. Πάντως εκπρόσωποι του λιμανιού με δηλώσεις του στο drasisnews.gr αναφέρουν ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και ότι όλα ήταν έτοιμα στην εντέλεια για την υποδοχή του πλοίου.

Σημειώνεται επίσης ότι σήμερα στο λιμάνι του νησιού μας  έχουν δέσει τα κρουαζιερόπλοια Louis Olympia, Louis Cristal, Star Pride, Orient Queen.

πηγή: drasisnews.gr

Pin It on Pinterest