Προβληματισμός στην τοπική ΝΔ για την μεταπήδηση της Λ.Φτακλάκη – Μεγάλη ζημιά στο τοπικό ΠΑΣΟΚ

Η φημολογία για ένα νέο ξεκίνημα της Λίτσας Φτακλάκη αυτή την φορά με γαλάζιο φουλάρι, έχει φέρει έντονο προβληματισμό τόσο στις τάξεις της τοπικής Νέας Δημοκρατίας όσο και στο τοπικό ΠΑΣΟΚ που μετά τα τελευταία παρατράγουδα Καλοπήτα και Μουτσάκη βγήκε λαβωμένο.

Στην δε ΝΔ κάποιοι δεν μπορούν να χωνέψουν ακόμα την πολιτική μεταπήδηση της Λίτσας Φτακλάκη απο τον έναν χώρο στον άλλο που δημιουργεί εύλογο προβληματισμό αλλά και ανησυχία σε κάποιους υποψήφιους.

Η εξέλιξη αυτή φέρεται να πλήττει τους πιο φαινομενικά αδύναμους σε ψήφους αλλά και τις γυναίκες της παράταξης που πολιτεύονται οπως την Μίκα Ιατρίδη και τις Έφη Χαραλαμποπούλου και Κατερίνα Εμμανουήλ που ειναι ανάμεσα στις επιλογές της ΝΔ αν και η παρουσία τους στα μέσα ενημέρωσης της Ρόδου ειναι περιορισμένη.

Στο δε ΠΑΣΟΚ η εξέλιξη αυτή ειναι αρκετά ζημιογόνα μιας και Λίτσα Φτακλάκη είχε “χτίσει” ένα δικό της κοινό που την ακολουθεί. Αν συνυπολογιστούν και οι πρόσφατες εσωτερικές τριβές με αφορμή την επιθυμία Καλοπήτα να κατέβει στις κάλπες τότε οι απώλειες είναι ακόμα μεγαλύτερες σε ένα ΠΑΣΟΚ που ξεκίνησε με ελπίδες και μείωσε τις προσδοκίες του λόγω εσωτερικών “αστοχιών” στην Νομαρχιακή Επιτροπή.

Η γενναία μετάβαση απο το ένα κόμμα στο άλλο είναι αυτό που προβληματίζει εκατέρωθεν για διαφορετικούς λόγους αν και η απόφαση ήταν εύλογη και δικαιολογημένη μετά την αλόγιστη απαξίωση της πολυετούς προσφοράς της Λίτσας Φτακλάκη στο τοπικό ΠΑΣΟΚ απο την Χαριλάου Τρικούπη . “Υπο άλλες συνθήκες” η κ.Φτακλακή ήταν απο τις βασικές επιλογές στην περιοχή μας απο την αείμνηστη πρόεδρο Φώφη Γεννηματά, που όμως οι συνεχιστές ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ δεν σεβάστηκαν και επήλθε η ρήξη.

Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Λίτσας Φτακλάκη δεν έχει γίνει ακόμα αν και θεωρείται βέβαιη .

Pin It on Pinterest

Share This