Δυο εβδομαδιαίες πτήσεις προς Ρόδο απο Τελ Αβίβ δρομολόγησε η TUS Airways

Νέος Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων (GSA) για την αεροπορική εταιρεία TUS Airways στην Ελλάδα, αναλαμβάνει η BBT Air – Aviation Services.

Η BBT Air θα είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις, την ανάπτυξη και τη γενικότερη εκπροσώπηση της αεροπορικής εταιρείας στην ελληνική αγορά, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας τόσο προς μεμονωμένους πελάτες όσο και προς τα τουριστικά γραφεία.

Η Ελλάδα μια πολύ σημαντική αγορά για την TUS Airways

Ο CEO της TUS Airways, Ahmed Aly, δήλωσε ότι “η Ελλάδα είναι μια πολύ σημαντική αγορά για την TUS Airways. Είμαστε ικανοποιημένοι με την επιλογή της BBT Air ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων. Η εμπειρία και η γνώση τους στην τοπική αγορά μας δίνει τη βεβαιότητα ότι μπορούμε να επεκτείνουμε περαιτέρω το αποτύπωμά μας στην Ελλάδα και ότι θα εκπροσωπήσουν την TUS Airways με τα υψηλότερα πρότυπα εξυπηρέτησης.”

Η TUS Airways αλλάζει τα πρότυπα μεταφοράς μεταξύ Ελλάδας, Ισραήλ, Κύπρου και  Ευρώπης

Όπως δήλωσε ο Εμπορικός Διευθυντής της BBT Air, κ. Κωνσταντίνος Μελάς “είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη νέα συνεργασία GSA και πιστεύουμε ακράδαντα ότι η τεχνογνωσία μας θα φέρει τα μέγιστα αποτελέσματα στη δυναμική εισαγωγή της TUS Air στην ελληνική αγορά.

Με ένα συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο, νέα αεροσκάφη, άριστη εξυπηρέτηση, ανταγωνιστικές τιμές και φρέσκια νοοτροπία, η TUS Airways είναι εδώ για να αλλάξει τα πρότυπα μεταφοράς μεταξύ Ελλάδας, Ισραήλ, Κύπρου και της Ευρώπης.”

Η TUS Airways είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κύπρου και εξυπηρετεί προγραμματισμένες και ναυλωμένες πτήσεις, από την ίδρυση της το 2015.

Διαχειρίζεται έναν νέο στόλο αεροσκαφών, που αποτελείται από τα μοντέρνα Airbus A320, 180 θέσεων, πετώντας σε προορισμούς μεταξύ Κύπρου, Ισραήλ, Ελλάδας, Ευρώπης και Μέσης Ανατολής.

Η TUS Airways ιδρύθηκε με το όραμα να προσφέρει μεγαλύτερη προσβασιμότητα από την Κύπρο και τις γειτονικές χώρες της Ανατολικής Μεσογείου, με βολικό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της ημέρας, με αληθινή κυπριακή φιλοξενία και ελκυστικές τιμές.

Η TUS Airways έχει το όραμα να ξεπεράσει τις προσδοκίες των πελατών της, μέσω του επαγγελματισμού και των αξιών που πρεσβεύει και την αποστολή να δημιουργήσει αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Οι διεθνείς χειμερινές πτήσεις της TUS Airways σε Ελλάδα

 • Αθήνα προς Τελ Αβίβ με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή
 • Ηράκλειο προς Λάρνακα με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή

Οι διεθνείς καλοκαιρινές πτήσεις της TUS Airways σε Ελλάδα

 •  Αθήνα προς Τελ Αβίβ με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή
 • Ηράκλειο προς Τελ Αβίβ με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή
 • Πρέβεζα προς Τελ Αβίβ με 4 εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή
 • Ρόδος προς Τελ Αβίβ με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Τρίτη και Σάββατο
 • Κέρκυρα προς Τελ Αβίβ με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή

Καλοκαιρινές πτήσεις από Κύπρο

 • Ηράκλειο προς Λάρνακα με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Δευτέρα, Παρασκευή και Κυριακή
 • Πρέβεζα προς Λάρνακα με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Τρίτη και Σάββατο
 • Κέρκυρα προς Λάρνακα, κάθε Σάββατο
 • Χανιά προς Λάρνακα, κάθε Κυριακή
 • Κεφαλλονιά προς Λάρνακα, κάθε Τρίτη

Πηγή: tourismtoday.gr

Pin It on Pinterest

Share This