Πρωτιά για την ΛΕ.ΜΟΤ.ΙΚΑΡΟΣ ΡΟΔΟΥ στο Πρωτάθλημα MX Νοτίου Ελλάδος

Μια εκπληκτική διοργάνωση, άψογα στρωμένο τερέν, αρκετά ζεστή ατμόσφαιρα, 82 συμμετοχές, δυναμικές επιστροφές και αρκετή δράση συνέθεσαν το κλίμα στην Αρχαία Ολυμπία, όπου πραγματοποιήθηκε και την φετινή χρονιά, το Πρωτάθλημα MX Νοτίου Ελλάδος, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019.

Την διοργάνωση ανέλαβε το Σωματείο Α.Ο.Λ.Μ.Ο. δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να είναι σε όσο καλύτερη αγωνιστική κατάσταση γίνεται, το τερέν, λόγω της ζέστης που επικρατούσε. Οι αθλητές παρατήρησαν ότι υπήρχε λίγη παραπάνω λάσπη στα χρονομετρημένα, κατά τις πρωινές ώρες αλλά αυτό εν τέλει δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες για έναν αγώνα με λούκια και σαμάρια, όπως και το βρέξιμο της πίστας πριν από το 2ο σκέλος αποδείχτηκε σωστή επιλογή και πλεονέκτημα για όσους το αξιοποίησαν καταλλήλως.

Δυναμική ήταν και εντυπωσιακή η επιστροφή του αθλητή Νίκου Λυρίου #161, αθλητή της ΛΕ.ΜΟΤ.ΙΚΑΡΟΣ ΡΟΔΟΥ,  στις χωμάτινες πίστες, ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία expert, κατακτώντας την πρώτη θέση overall με διαφορά κερδίζοντας και τα δύο σκέλη του αγώνα και την καρό σημαία!
Ο ίδιος μίλησε στο σωματείο μας μετά την λήξη του αγώνα:

ΛΕ.ΜΟΤ.ΙΚΑΡΟΣ: Νίκο πώς αισθάνεσαι για την επιστροφή σου στην αγωνιστική ομάδα του motocross;

Νίκος Λυρίου #161: Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στους αγώνες και ιδιαιτέρως για την συμμετοχή μου σε αυτόν τον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος MX Νοτίου Ελλάδος. 

ΛΕ.ΜΟΤ.ΙΚΑΡΟΣ: Πώς τα πήγες σε αυτόν τον αγώνα;

Νίκος Λυρίου #161: Συγκεντρώθηκα πολύ σε μια καλή προετοιμασία με συνεχείς προπονήσεις και κατάφερα να κερδίσω με διαφορά τα δύο σκέλη και να τερματίσω πρώτος overall.

ΛΕ.ΜΟΤ.ΙΚΑΡΟΣ: Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι σου;

Νίκος Λυρίου #161: Αρχικός στόχος μου είναι να ακολουθήσω όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος Ν.Ελλάδος και να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία για την νέα χρονιά και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

ΛΕ.ΜΟΤ.ΙΚΑΡΟΣ: Ανατροπές, αλλαγές, νέες συνεργασίες σε απασχόλησαν την χρονιά αυτή και μια νέα μηχανή SUZUKI Rmz450, πώς νιώθεις γι’ αυτό;

Νίκος Λυρίου #161: Νιώθω χαρούμενος ξεκινώντας την οδήγηση  με την νέα μου μηχανή και ευγνώμων σε αυτό για την στήριξη και την εμπιστοσύνη της bigballsmx . Εύχομαι αυτή η συνεργασια να αποδώσει καρπούς και από εδώ και στο εξής να έχω ωραίους αγώνες και πάνω απ’ όλα χωρίς ατυχίες και τραυματισμούς.

ΛΕ.ΜΟΤ.ΙΚΑΡΟΣ: Ποιούς έχεις και φέτος δίπλα σου να σε στηρίζουν;

Νίκος Λυρίου #161: Αρχικά τον πατέρα μου Σταμάτη Λυρίου, όπως πάντα και τους χορηγούς μου τους οποίους ευχαριστώ ιδιαιτέρως
#bigballsmx
#superparadisemykonos
#mathiosphotography
#papastavrou_shops
#troyleedesigns
#sidi
#barberrules
#christina_cleaning
#slutboardshop_crew
#rise_custom  
#crossx_racing
#vgrteam
#dxl_graphics 
#gtmoto

ΛΕ.ΜΟΤ.ΙΚΑΡΟΣ: Νίκο σε ευχαριστούμε, ευχόμαστε τα καλύτερα για σένα και μια ευχάριστη αγωνιστική σεζόν με κάθε επιτυχία.

Νίκος Λυρίου #161: και εγώ σας ευχαριστώ. 🙂 🙂