Το αδιαχώρητο στην “πρώτη επίσημη” του Φώτη Χατζηδιάκου ! Φωτορεπορτάζ & ΒΙΝΤΕΟ

Το αδιαχώρητο επικράτησε σήμερα το βράδυ στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου όπου ο Υποψήφιος Δήμαρχος  Φώτης Χατζηδιάκος πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη παρουσίαση των βασικών αξόνων του προγράμματος της παράταξης του “Ρόδος Δύναμη Πολιτών”.

Η αίθουσα κατάμεστη, ο προθάλαμος, τα σκαλιά αλλά και ο δρόμος γέμισε από κόσμο , συνεργάτες,  φίλους και υποστηρικτές του Φώτη Χατζηδιάκου. Στην πρώτη γραμμή οι για χρόνια φίλοι του και συνεργάτες ο Περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης και ο Δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κοσουρνάς. Επιπλέον πολλά στελέχη της αυτοδιοίκησης, του πολιτισμού και άτομα από κάθε κοινωνικό στρώμα έδωσαν το παρόν.

Όσο ετοιμάζονταν να ανέβουν στο βήμα για να προλογίσουν την εκδήλωση ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σάββας Χατζησαββας και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κώστας Σαρρής, το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια χαρακτηριστική παρουσίαση φωτογραφιών με την μέχρι τώρα δράση και παρουσία  του Φώτη Χατζηδιάκου  στα κοινά.

Ο Κώστας Σαρρής μίλησε για τον Φώτη αναφερόμενος στους δυνατούς δεσμούς που τους ενώνουν από το 1983 όταν έγινε μέλος του δικηγορικού Συλλόγου και μίλησε για την προσωπικότητα του υποψηφίου δημάρχου χαρακτηρίζοντας τον πεισματάρη, εργατικό και φιλόδοξο από νεαρό.  Αναφέρθηκε στο πρόσωπο του ως ο πλέον καταξιωμένος και ικανός που καλείται να προσφέρει στον τόπο του με αγώνα, θυσία και αγάπη. Χαρακτηριστικά είπε πως ο Φώτης Χατζηδιάκος έχει το όραμα και μπορεί να προσφέρει την ανανέωση που χρειάζεται αυτή η κουρασμένη πόλη.

Ο Σάββας Χατζησάββας , είναι συνοδοιπόρος του Φώτη από τα παιδικά του χρόνια και ανέφερε ότι την προσωπικότητα του χαρακτηρίζουν το μέτρο, η ευθύνη και η αυτοπειθαρχία.  Είπε πως από όποιον κλάδο πέρασε στον τόπο αυτό, έχει αφήσει επιτυχώς το αποτύπωμα του. Πιστεύει πως με ευαισθησία και αποφασιστικότητα μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα του τόπου, καθώς με εργατικότητα, επιμονή και προσήλωση στον στόχο έφθασε μέχρι εδώ.

Όταν ανέβηκε ο  υποψήφιος Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος στο βήμα, ξεκίνησε την ομιλία του με χιούμορ για την κατάμεστη αίθουσα και ευχαριστώντας τον κόσμο για την παρουσία του στην εκδήλωση. Με έντονο τόνο επισήμανε  πως τα χέρια τόσο του επικεφαλής της παράταξης όσο και των μελών τη είναι καθαρά και γι αυτό το αποτύπωμα που θα αφήσουν στον τόπο θα είναι λαμπερό και πεντακάθαρο.  Ακόμα τόνισε πως η παρουσία των τόσων πολλών φίλων στην αποψινή εκδήλωση τους δεσμεύει απέναντι στο στόχο, απέναντι στη Ρόδο. Μαζί με τους συνεργάτες του ανέφερε ότι διεκδικούν έναν τόπο αντάξιο της ιστορίας και του πολιτισμού της  και απέναντι του έχουν όλα τα προβλήματα που υποβαθμίζουν τον τόπο μας και όχι τις υπόλοιπες παρατάξεις.

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση και απόσπασμα της ομιλίας του Φώτη Χατζηδιάκου:

rodosreport.gr

Pin It on Pinterest