Προσφορά τροφίμων από το 2ο Σύστημα Προσκόπων Κρεμαστής για το πρόγραμμα σίτισης οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας

Το Σάββατο 6 Απριλίου  2019 , το 2Ο Σύστημα Προσκόπων Κρεμαστής , συγκέντρωσε τρόφιμα για το  πρόγραμμα σίτισης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας .

 Τα τρόφιμα παραδόθηκαν στο χώρο του συσσιτίου , από τους Βαθμοφόρους και τα μέλη του συστήματος , στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας κ. Άννα Ζωάννου και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Δήμου Ρόδου κ. Δέσποινα  Μουτάφη .

Επίσης το Σάββατο 6 Απριλίου  2019 ,ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος ¨Αγία Σοφία¨ και το 5ο  Γυμνάσιο Ρόδου πραγματοποίησαν ¨Ανταλλακτικό Παζάρι Αγάπης ¨ στο Ροδίνι και συγκέντρωσαν τρόφιμα τα οποία παρέδωσε ,την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 , η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μανιά Σοφία στη Δομή Παροχής Συσσιτίου .

       Η Αντιδήμαρχος κ. Άννα Ζωάννου , ο  Πρόεδρος κ. Σωτήρης Πετράκης , τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και η Διεύθυνση του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου, εκφράζουν σε όλους τις θερμές τους ευχαριστίες , εύχονται Υγεία και να τους διακρίνει πάντα το αίσθημα Αγάπης και Αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο.

Pin It on Pinterest

Share This