Ξεκινάει το τμήμα προετοιμασίας για την είσοδο στην Πειραματική Χορωδία Δήμου Ρόδου

Από το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού – Αθλητισμού Ρόδου ανακοινώνεται ότι: από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 ξεκινά τη λειτουργία του το τμήμα προετοιμασίας για την είσοδο στην Πειραματική Χορωδία Δήμου. (Χορωδία Ενηλίκων).

  Τα μαθήματα-πρόβες γίνονται κάθε Δευτέρα από τις 8μμ έως τις 8.45μμ στην αίθουσα των Δημοτικών Χορωδιών που βρίσκεται στο Μανδράκι, πίσω από το Δημαρχείο.

 Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε αγαπά την καλή μουσική και το ποιοτικό τραγούδι, ανεξάρτητα από το αν έχει ή όχι, αυτή τη στιγμή, μουσικές γνώσεις ή αν  θεωρεί πως δεν έχει καλή φωνή.

 Όλα αυτά κερδίζονται μέσα από  τη συνεργασία που θα έχει με τον διευθυντή Χορωδιών και μουσικοπαιδαγωγό, κύριο Γιώργο Σακελλαρίδη.

 Γιατί το τραγούδι είναι σαν την πιο ωραία θέα που αντικρίζει κανείς καθώς ανοίγει το παράθυρο. Έτσι, με το τραγούδι, ανοίγεις τα «παράθυρα» της ψυχής και των συναισθημάτων σου! Με «ανοιχτά» τα παράθυρα της ψυχής, μέσα στη χαρά, την αγαλλίαση, την ομορφιά και τη δύναμη από τη συνύπαρξη- επειδή τραγουδάς μαζί με άλλους- έρχονται οι μουσικές γνώσεις και «γράφονται» στο νου. Χωρίς πίεση, σαν ενστικτώδεις «παρουσίες» που επειδή ενδιαφέρουν, προσλαμβάνονται αβίαστα.     

Pin It on Pinterest