Φορτσάρει για την νίκη ο Γιάννης Μαχαιρίδης – Φωτορεπορτάζ από την προεκλογική εκδήλωση

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Ροδινιού πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα βράδυ η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της παράταξης “Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας” με επικεφαλής τον Γιάννη Μαχαιρίδη.

Στην εκδήλωση πέραν των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων, παραβρέθηκαν ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός, ο Δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς, ο Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μανώλης Γλυνός, ο πρώην νομάρχης Γιάννης Παρασκευάς, πολλά πρώην στελέχη της παράταξης και πολλοί φίλοι και υποστηρικτές του συνδυασμού. Χαιρετισμό απέστειλε επίσης και ο  Γιώργος Νικητιάδης

Τον επικεφαλής της παράταξης προλόγισε με ενθουσιασμό ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρητικός, ο οποίος αναφέρθηκε στο μεγάλο ταξίδι που ξεκινάνε στα υπέροχα νησιά μας με καπετάνιο τον Γιάννη Μαχαιρίδη. Έναν άνθρωπο που ξέρει να κουμαντάρει το βαπόρι και στις  μπονάτσες αλλά και στις φουρτούνες όπως είπε. Τόνισε μεταξύ άλλων ότι το έργο της παράταξης τους δεν βασίζεται σε θεωρίες και ότι αυτές οι μέρες είναι ημέρες ευθύνης και κρίσιμων επιλογών. Έκλεισε τον σύντομο χαιρετισμό του δίνοντας υπόσχεση ότι θα προσφέρουν όλες τους τις δυνάμεις για τον τόπο μας. 

Ο Γιάννης Μαχαιρίδης με τη σειρά του  απηύθυνε μια ομιλία γεμάτη ενθουσιασμό, αισιοδοξία και μηνύματα νίκης προς τους πολίτες. Επίσης εξαπέλυσε  επίθεση με έντονο τόνο σε όσους τον κρίνουν με “λάσπη” και τόνισε ότι η λάσπη δεν κολλάει σε λείες επιφάνειες.  Το αποτύπωμα της παράταξης είναι καθαρό. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι παραμένουν δυνατοί και αποφασισμένοι να πάνε τον τόπο μπροστά.

Διαβάστε ολόκληρη την ομιλία του Γιάννη Μαχαιρίδη ΕΔΩ.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από την προεκλογική εκδήλωση .

Pin It on Pinterest