Περιοδεία της Νησιωτικής Ανατροπής στα χωριά της Δυτικής πλευράς της Ρόδου

Στα χωριά της  Δυτικής πλευράς της Ρόδου περιόδευσε χθες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου με την «Νησιωτική Ανατροπή» Μπενέτος Σπύρου, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με κατοίκους των περιοχών αυτών για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Ήταν μία επιτυχημένη και εποικοδομητική περιοδεία στην οποία συμμετείχαν επίσης, ο υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Μιχάλης Κόκκινος και αρκετοί υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της «Νησιωτικής Ανατροπής» επισκέφθηκε τα χωριά Κρεμαστή, Παστίδα και Μαριτσά,  όπου συνομίλησε με κατοίκους και επιχειρηματίες καθώς και καταστηματάρχες οι οποίοι υποδέχτηκαν τον Μπενέτο Σπύρου με εγκαρδιότητα και θέρμη.

Στην συνέχεια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της «Νησιωτικής Ανατροπής» παρακολούθησε τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην 7η γιορτή Φράουλας στο Παραδείσι και αμέσως μετά μετέβη στον Θεολόγο όπου και συναντήθηκε με κατοίκους αλλά και εκπροσώπους τοπικών αρχών, με τους οποίους και ανέπτυξαν έναν ουσιαστικό και περιεκτικό διάλογο αναφορικά με τα σοβαρά θέματα που τους απασχολούν όπως: η διαχείριση αποβλήτων, η Κοιλάδα των Πεταλούδων, το εργοστάσιο της ΔΕΗ αλλά και η εκπαίδευση καθώς και η στήριξη των μικρών σχολικών μονάδων των πρώην κοινοτήτων.

Τα στελέχη της «Νησιωτικής Ανατροπής»  περιόδευσαν και στον Έμπωνα όπου ανέλυσαν στους κατοίκους  τις θέσεις και τις απόψεις τους για την ανάπτυξη των περιοχών αυτών, αλλά και στην Σορωνή όπου είχαν συνάντηση με την θεατρική ομάδα και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Σας καλούμε όλες και όλους να ξεκινήσουμε μαζί μια δημιουργική ανατροπή στο Νότιο Αιγαίο.

Pin It on Pinterest