Πράσινη αυλή στο 3ο δημοτικό Ιαλυσού

Ακόμη μία δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος “Πράσινη Αυλή” που υλοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά από το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Ρόδου σε συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Ρόδου της Αναπτυξιακής Δωδεκανήσου Α.Ε. και τη Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου.
Αυτή τη φορά, μαθητές της έκτης τάξης του 3ου Δημοτικού Ιαλυσού πήραν τα πινέλα στα χέρια με την αποστολή να ομορφύνουν το σχολείο τους. Υπό τις οδηγίες της εθελόντριας εικαστικού κα. Στυλιανού Βαρβάρας και συμπαραστάτες τη διευθύντρια κα. Γρηγορά Αθηνά, τον υποδιευθυντή κ. Κόκκινο Δημήτριο και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν στο δάπεδο παραδοσιακά παιχνίδια συμβάλλοντας ενεργά στον εξωραϊσμό της σχολικής αυλής.
Οι παρεμβάσεις στην αυλή του 3ου Δημοτικού σχολείου θα συνεχιστούν το Σεπτέμβρη με δενδροφυτεύσεις σε μία προσπάθεια επανασύνδεσης των παιδιών με το φυσικό περιβάλλον και ανάπτυξης της οικολογικής τους συνείδησης.
Για λοιπές δράσεις που σχετίζονται με γενικότερα Ευρωπαϊκά Θέματα υπενθυμίζεται ότι στο ισόγειο της ΑΝΔΩ ΑΕ (28ης Οκτωβρίου 72, Ρόδος) λειτουργεί το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης (Europe Direct) από 8:30 – 15:00. Υπεύθυνη κ. Παπασάββα, τηλ: 2241043313. Facebook: edicrhodos

Pin It on Pinterest