Σαράντα τρεις πράκτορες από τη Γεωργία και την Αρμενία υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ρόδου

Σαράντα τρεις πράκτορες από τη Γεωργία και την Αρμενία υποδέχθηκε την Τρίτη 27 Μαΐου 2014 και ώρα 09:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Στάθης Κουσουρνάς παρουσία του Αντιδημάρχου Τουρισμού του Δήμου Ρόδου κυρίου Μανώλη Καμπουρόπουλου, του Προέδρου της Ένωσης Διευθυντών Ξενοδοχείων κυρίου Γιώργου Ματσίγκου, του Γενικού Διευθυντή του ΠΡΟ.ΤΟΥΡ. κυρίου Μπάμπη Παλογιαννίδη και της Διευθύντριας της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου κυρίας Βεατρίκης Σέρβου.
Τους πράκτορες συνόδευσε ο Ροδίτης συνάδελφός τους κύριος Βασίλης Μαλανδρής, ιδιοκτήτης του πρακτορείου ταξιδίων Malandris Travel και ο κύριος Νικήτας Νικολίτσης, συνεργάτης του πρακτορείου, το οποίο έχει εξασφαλίσει και την αποκλειστική συνεργασία μαζί τους. Η πρώτη πτήση charter από την Τιφλίδα θα αφιχθεί στη Ρόδο την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 και θα ακολουθήσει σειρά αφίξεων πτήσεων charters οι οποίες θα μεταφέρουν τουρίστες από τη Γεωργία και την Αρμενία για το υπόλοιπο της τουριστικής περιόδου. Για την ημέρα εκείνη έχει προγραμματιστεί ειδική εκδήλωση υποδοχής της πτήσης charter από τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.
Ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Στάθης Κουσουρνάς αφού καλωσόρισε τους φίλους της Ρόδου, τους εξήγησε ότι «η Ρόδος είναι ένας διεθνής τουριστικός προορισμός που κάθε χρόνο υποδέχεται τουρίστες από ολόκληρη την Ευρώπη και από άλλα μέρη του κόσμου. Με την εμπειρία των πολλών δεκαετιών στον τομέα του τουρισμού αποτελεί έναν φιλόξενο προορισμό που διακρίνεται για την ιστορία και τον πολιτισμό της, για τα θρησκευτικά της μνημεία, για τις παραλίες και την ηλιοφάνειά της, για τη φυσική ομορφιά, τη χλωρίδα και την πανίδα της, για τη γαστρονομία της και κυρίως για τη φιλοξενία της». Προέτρεψε τους πράκτορες να επισκεφθούν και την ενδοχώρα του νησιού, να περιηγηθούν στο φυσικό της περιβάλλον και στα δάση της και να μην παραλείψουν να γνωρίσουν από κοντά και τα χωριά του νησιού μας. Απεύθυνε πρόσκληση σε όλους τους Γεωργιανούς και τους Αρμένιους να επισκεφθούν σύντομα το νησί μας και να γνωρίσουν από κοντά όλες τις ομορφιές του.
Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κύριος Μανώλης Καμπουρόπουλος τόνισε στους επισκέπτες μας ότι «η Ρόδος διακρίνεται για την ξενοδοχειακή της υποδομή και για τη φιλοξενία της. Κάθε τουρίστας αντιμετωπίζεται ως μοναδικός και του παρέχονται υπηρεσίες υψηλού ποιοτικού επιπέδου. Η ηλιοφάνεια που τη χαρακτηρίζει τις περισσότερες ημέρες του χρόνου δίνουν τη δυνατότητα στον τουρίστα να την επισκέπτεται όλους τους μήνες του χρόνου».
Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου Malandris Travel κύριος Βασίλης Μαλανδρής, «στόχος και των δύο πλευρών είναι την επόμενη χρονιά να υπάρξουν αφίξεις από τις συγκεκριμένες χώρες ολόκληρο το χρόνο. Οι Γεωργιανοί και οι Αρμένιοι είναι βαθιά θρησκευόμενοι άνθρωποι, είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι και επιθυμούν εκτός των άλλων να γνωρίσουν από κοντά τα θρησκευτικά μνημεία του νησιού μας».
Όπως δήλωσε η υπεύθυνη των προγραμμάτων για την Ελλάδα από τη Γεωργία κυρία Nato Kiknavelidze, «τις ημέρες της παραμονής τους στη Ρόδο έχουν επισκεφθεί πολλά αξιοθέατα, αρχαιολογικούς χώρους και θρησκευτικά μνημεία και είναι ενθουσιασμένοι με την ομορφιά και το μεγαλείο τους. Οι Ροδίτες είναι πολύ φιλόξενοι και για το λόγο αυτό ήδη αισθάνονται τη Ρόδο σαν το σπίτι τους. Όταν γυρίσουν στη χώρα τους θα γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές του νησιού μας και θα προτρέψουν όλους τους συμπατριώτες τους να την επισκεφθούν».
Τις προηγούμενες ημέρες, οι πράκτορες επισκέφθηκαν μαζί με τους κυρίους Βασίλη Μαλανδρή και Νικήτα Νικολίτση τα μνημεία, τα μουσεία, τα αξιοθέατα, τα ξενοδοχεία, τα κέντρα διασκέδασης και τα καταστήματα του νησιού μας και λάτρεψαν τη Ρόδο και τις ομορφιές της. Δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τη νέα συνεργασία που ξεκινά ανάμεσα στις δύο πλευρές και ευχαρίστησαν τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου Atrium Platinum για την ευγενική φιλοξενία που τους παρείχαν.
Πριν αναχωρήσουν για την πατρίδα τους θα επισκεφθούν και άλλα νησιά της Δωδεκανήσου όπως η Σύμη.
Ο Δήμαρχος Ρόδου, αφού είχε μία εκτενή συζήτηση μαζί τους σχετικά με το νέο εγχείρημα, τους ευχαρίστησε για την προτίμησή τους στο νησί μας και τους έδωσε αναμνηστικά δώρα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This